Elena Merișoreanu, decizie surpriză la 75 de ani. A recunoscut, fără rușine

Anca Manolica 24.10.2022, 19:46
Elena Merișoreanu, decizie surpriză la 75 de ani. A recunoscut, fără rușine

În vârstă de 75 de ani, marea doamnă a cântecului popular românesc se menține într-o formă de zile mari! Artista a fost dintotdeauna atentă la aspectul său fizic și la imaginea pe care o afișează în public, astfel că, Elena Merișoreanu nu a ascuns niciodată faptul că mai apelează uneori la medicii esteticieni pentru mici retușuri. Iată ce intervenție și-a făcut recent.

Elena Merișoreanu a trecut din nou pragul medicului estetician

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate soliste de la noi, care cântă de zeci de ani pe marile scene din România. Cunoscută pentru faptul că ține foarte mult la imaginea sa, artista este mereu grijulie cu aspectul său fizic, acordând importanță chiar și micilor detalii.

Ajunsă la 75 de ani, mult îndrăgita cântăreață de muzică populară se laudă cu o piele foarte sănătoasă. De altfel, ea a primit multe aprecieri, de-a lungul timpului, cu privire la finețea tenului său. Întrebată dacă a fost supusă vreodată unei operații estetice, solista a spus că nu.

Ce intervenție și-a făcut recent

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu recunoaște că uneori mai apelează la medicii esteticieni pentru mici retușuri, fiind mereu vorba doar de intervenții care nu sunt de natură chirugicală.

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Recent, cântăreața de muzică populară a mers într-o clinică de înfrumusețare, acolo unde și-a făcut un liftingul facial cu fire resorbabile, o intervenție nechirurgicală și nedureroasă, după cum chiar ea a povestit.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc.

Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Solista de muzică populară a explicat și în ce constă introducerea acelor fire în față. Practic, ele vin să ridice pielea lăsată în zona gușei.

„Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele”, a mai spus cântăreața.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...