Echipa din Liga 1 la care fanii au ajuns la capătul răbdării. ”Să se desființeze dacă nu se schimbă patronul”

Andrei Cezar, Gabriel Peneș 06.12.2021, 16:54
Echipa din Liga 1 la care fanii au ajuns la capătul răbdării. ”Să se desființeze dacă nu se schimbă patronul”

Se adâncește conflictul între suporterii formației FCU Craiova și conducerea acesteia. După ce Adrian Mititelu jr. a transmis că familia sa dorește să vândă echipa în urma amenințărilor fanilor, Andrei Preda, liderul Peluzei Sud 1997 i-a transmis un mesaj clar lui Mititelu: decât cu tine patron, mai bine se desființează echipa. Picătura care a umplut paharul este meciul pierdut de olteni, „acasă”, cu FC Voluntari în ultima etapă, scor 0-2.

Fanii celor de la FCU Craiova, mesaj categoric pentru conducere: „Să se desființeze echipa dacă nu se schimbă patronul”

Rezultatele slabe pe care FCU Craiova le are în Liga 1, unde a promovat la finalul sezonului trecut, a mărit tensiunea dintre suporterii echipei şi conducere. Drept urmare, pe fondul amenințărilor venite din partea fanilor, Adrian Mititelu jr. a anunțat că va renunța să mai investească și a anunțat că echipa sa este de vânzare.

Mulțumiți că presiunile lor au dat roade, ultrașii oltenilor, prin vocea liderului Andrei Preda, se declară încrezători că în locul familiei Mititelu vor apărea alți investitori care să susțină clubul.

Așteptăm cu nerăbdare ca echipa să fie scoasă la vânzare și să vedem cine o poate cumpăra. Am văzut niște declarații că ar fi dat bani galeriei. Sunt convins că își va schimba azi această declarație pentru că nu e nimic adevărat. Nu a dat niciun ban. Dacă are vreo probă, să iasă public și să arate. Așa putem spune și noi la nervi. Nu există așa ceva. Probabil a fost supărat după comunicatul Peluzei Sud, care a spus că este un blestem cu această echipă. Ok, dacă este un blestem, să lase echipa și cu asta basta!”, a spus Andrei Preda, potrivit sport.ro.

Adrian Mititelu Jr.

Liderul Peluzei Sud 1997 mai precizat că nu este de acord sub nicio formă cu o eventuală fuziune a celor două echipe din Craiova.

Sunt foarte mulți oameni de afaceri din Craiova și din țară care iubesc Universitatea Craiova și cu siguranță se vor implica în acest proiect dacă Adrian Mititelu va scoate echipa la vânzare. Dacă nu, vom merge înapoi în Liga 4, în Liga 3, în Liga 2. Oricum suntem chinuiți de ani de zile de când Mititelu a preluat această echipă. Dacă altă variantă nu avem? Dacă spune că de 16 ani este înjurat? Dacă el e înjurat de suporterii Universității Craiova, dai banii cuiva care te înjură? Nu acceptăm fuziune niciodată. Decât să fie fuziune, mai bine renunțăm la acest moment. Și să rămână el, cu Rotaru, cu Olguța. Nu acceptăm fuziune la Craiova.

„Din 2005 nu am avut nicio bucurie”

Decât să fie patron la Craiova, mai bine se esființează echipa. Ne dorim să rămânem fără fotbal. Nu mai vrem fotbal la Craiova cu Adrian Mititelu patron. Să lase echipa și să vină alt patron. Din 2005 nu am avut nicio bucurie în afară de două meciuri câștigate cu Dinamo și CFR. În rest, noi din 2005 ne-am bucurat de ce? De două promovări și două meciuri câștigate. Asta a fost bucuria noastră ca suporteri – două meciuri și două promovări”, a mau spus Andrei Preda.

Urmăriți Impact.ro și pe