Dramele din viața lui Liviu Vârciu. E mereu cu zâmbetul pe buze, însă a trecut peste foarte multe greutăți

Daria Petrescu, Badea Violeta 27.01.2021, 21:09
Dramele din viața lui Liviu Vârciu. E mereu cu zâmbetul pe buze, însă a trecut peste foarte multe greutăți

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai carismatici oameni de televiziune. Artistul este mai mereu cu zâmbetul pe buze și plin de bună dispoziție. Puțini sunt însă, cei care știu prin ce probleme a trecut artistul și care este cea mai mare drama pe care a trăit-o în urmă cu câțiva ani. Liviu e mereu cu zâmbetul pe buze, însă a trecut peste foarte multe greutăți.

Dramele din viața lui Liviu Vârciu

În ultima vreme lucrurile s-au așezat frumos în viața lui Liviu Vârciu. Trăiește o frumoasă poveste de dragsote alături de Anda Călin, care i-a dăruit doi copii. Și pe plan profesional îi merge bine, acesta fiind implicat în mai multe proiecte de televiziune. Însă, nu întotdeauna lucrurile au stat așa în viața lui.

Cea mai mare dramă prin care a trecut Liviu Vârciu a fost moartea fratelui său, Ionuț. Acesta s-a stins din viață în urmă cu 11 ani, într-un tragic accident. Fratele lui Liviu Vârciu se afla la volanul autoturismului și a pierdut controlul acestuia într-o curbă, în localitatea Ovidiu. Tânărul s-a izbit cu mașina de parapet. Mașina s-a răsturnat, iar acesta s-a stins pe loc. Ionuț Vârciu avea 30 de ani și un fiu. Câteva luni după moartea bărbatului, Miviu a stat departe de cameral de filmat, nefiind în stare să mai facă ceva.

Regretul lui Liviu Vârciu

Chiar el a povestit în cadrul unui interviu, despre momentele cumplite pe care le-a trăit. „Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu în urmă cu ceva vreme.

Ionuț Vârciu avea un băiețel în vârstă de doar un an, iar după moartea bărbatului, Liviu a promis că va avea grijă de micuț pentru ca acestuia să nu îi lipsească nimic.

Liviu Varciu și Anda Călin au doi copii

„Liviu își suna des nepotul și se interesează de soarta lui. Îi duce cadouri și nu lipsește în niciun moment important din viata pustiului. Băiatul este apropiat si de bunicii din partea tatalui, care îl iubesc ca pe ochii din cap.

Vârciu l-a luat de cateva ori pe copil și la Bucuresti, unde i-a facut toate poftele. La rândul sau, băiatul lui Ionut este înnebunit după unchiul său. Financiar nu îl ajută pentru ca nu este nevoie, dar în schimb îi ofera toata afectiunea unui tata’, a declarat un apropiat al familiei Varciu, pentru Cancan, în urmă cu ceva timp.

Liviu Vârciu, la un pas să-și piardă casa după divorțul de Adelina

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, însă cei doi au divorțat. Interpretul a suferit mult după despărțirea de vedetă și  a trecut cu greu peste această etapă din viața lui.

După ce s-a despărțit de Adelina Pestrițu, artistul a întâmpinat un eveniment nefericit. Banca  urma să-i ia apartamentul din zona Dristor, pentru că nu și-a achitat ratele. Astfel că, părinții acestuia au vândut apartamentul din Constanța, acolo unde acesta a locuit, pentru a-I achita ratele.

Mai mult, la un moment dat, Liviu Vârciu a fost dat și în judecată de către vecinii săi și Asociația de Proprietari, pentru că nu își achitase întreținerea, conform Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe