EXCLUSIV

Drama prin care trece o artistă de la noi. Fiica pe care nu a mai văzut-o de ani de zile din cauza tatălui nu vrea să fie în viaţa ei. „Sper în zadar” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 22.12.2021, 17:32
Drama prin care trece o artistă de la noi. Fiica pe care nu a mai văzut-o de ani de zile din cauza tatălui nu vrea să fie în viaţa ei. „Sper în zadar” EXCLUSIV

Fosta artistă nu mai vorbise cu fiica sa de opt ani, de când tatăl acesteia a câștigat în instanță dreptul de a locui cu ea. Recent, Roxana (Ex-Trident) și-a revăzut copila în parc și a abordat-o, pentru a-i spune ceea ce a simțit în toți acești ani. Oana i-a transmis însă să o lase în pace și că ar trebui ca mamei sale să-i fie frică de ea.

Roxana de la Trident nu își mai văzuse fiica de opt ani

Roxana Blagu nu-și mai văzuse fata de când aceasta avea cinci ani, iar copila i-a fost încredințată tatălui său, să locuiască cu acesta. În tot acest timp, fosta artistă, căsătorită în prezent cu Andrei Badiu, fostul soț al Oanei Frigescu, cu care are un băiețel, a sperat ca lucrurile să intre pe un făgaș normal în ceea ce privește relația cu fiica sa, acum în vârstă de 13 ani. Iar atunci când în urmă cu mai bine de un an l-a născut pe Sasha, Roxana s-a gândit, în egală măsură, și la fiica ei.

I-am trimis poze cu el și un mesaj pe telefon, în care i-am spus că o iubesc și că mi-ar plăcea să-l cunoască. Nu mi-a răspuns. Aflase însă dinainte că va avea un frățior, încă de când eram însărcinată, de la o colegă de la școală. Eu știu mereu ce face, de la cunoștințe, de la străini chiar. mărturisea Roxana pentru impact.ro.

Cum a decurs întâlnitea mamă-fiică

Ei bine, recent, Roxana a avut ocazia să-și revadă fiica, întâmplător, în timp ce se plimba cu băiețelul său și cu bona, în parc.

„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace. I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine. Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace.

I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu. Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul… M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic. ne-a povestit Roxana.

Drama prin care trece o artistă de la noi. Fiica pe care nu a mai văzut-o de ani de zile din cauza tatălui nu vrea să fie în viaţa ea. „Sper în zadar”
Roxana Blagu și soțul ei, Andrei.

„Mi-am dat seama că sper în zadar”

Fosta artistă ne-a mai spus că inițial nu a intenționat să-i vorbească, ci doar să o privească și că dialogul relatat a avut loc după ce fiica sa și-a dat seama că mama ei o urmărea:

Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile. Era cu o pritenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea.

La scurt timp după această întâlnire, ne-a mai spus Roxana, aceasta a fost contactată de avocați pentru a-i da procură fiicei sale să plece peste hotare.

Normal că i-am dat-o. Noi avem custodie comună și ca să iasă din țară are nevoie și de semnătura mea, a completat aceasta.

Își plimbă fiul peste tot

Roxana și soțul său, împreună cu Sasha, băiețelul celor doi, vor pleca pe data de 29 decembrie într-o vacanță, în Egipt. Vedeta ne-a spus că micuțul este obișnuit cu călătoriile încă din primele sale luni de viață.

Am fost cu el în Grecia, în Turcia, la Cluj cu avionul. Îl luăm cu noi peste tot. E foarte, foarte cuminte. Îl învățăm de toate. Avea un an când am plecat cu el afară. La o lună jumate am fost la munte, la două luni la mare. Îl plimbăm, a adăugat fosta artistă.

Chiar și după întâlnirea cu fiica sa, aceasta mai speră că totuși că va veni și ziua în care Oana își va cunoaște frățiorul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe