Drama prin care trece Jean Paler. A stat 42 de zile în spital. Detalii uluitoare despre ce se întâmplă acolo

Mihai Roșoiu 05.11.2020, 18:40
Drama prin care trece Jean Paler. A stat 42 de zile în spital. Detalii uluitoare despre ce se întâmplă acolo

Momente înfiorătoare trăite de unul dintre cei mai apreciați comici ai României. Drama prin care trece Jean Paler a fost dezvăluită chiar de artist, care a petrecut 42 de zile prin spitale. Pandemia de coronavirus l-a țintuit pe Paler în unitățile spitalicești din Brașov. Acum, bărbatul se află la casa pe care o deține în Sinaia.

Jean Paler trece printr-o dramă incredibilă

Problemele de sănătate ale lui Jean Paler sunt de notorietate. Actorul suferă de afecțiuni ale inimii, iar acest lucru i-a transformat viața într-un coșmar. 42 de zile a petrecut Jean Paler prin spitale din cauza problemelor cardiace. Din nefericire, după ce s-a internat la Brașov, vedeta a aflat că are coronavirus. Ipoteza nu s-a confirmat pentru că rezultatele au alternat. Au fost depistat, în primă fază, ca fiind purtător al virusului SARS-CoV-2, după care alte teste au ieșit neconcludente.

Coșmarul a continuat pentru Paler, care a fost transferat la o altă unitate spitalicească, din aceeași zonă. Aici, problemele au continuat să apară. În afară de afecțiunile cardiace, comicul a avut de înfruntat și teama de a avea coronavirus.

Jean Paler sufera de afectiuni cardiace
Jean Paler sufera de afectiuni cardiace

Umilințe în spitalele din România

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro, Jean Paler a dezvăluit toate umimințele prin care a fost nevoi să treacă în această perioadă cumplită:

„Mi s-au făcut șase teste, două au ieșit pozitive, iar alte patru-neconcludente, m-au mutat de colo-colo. Prima oară am fost internat la Spitalul ”Tractorul” din Brașov, vai de capul meu, nici WC nu era, mi-am făcut nevoile într-o pungă agățată de un scaun, așa mi s-a dat. Mi-era și frig, am cerut încă o pătură. A fost cumplit, doctorii erau toți în alertă, am fost jignit, nimeni nu a ținut cont de mine. Acolo nu contează cum te cheamă, nu mai eram Jean Paler pentru nimeni!”, a povestit Jean Paler.

Detaliile uluitoare despre ce se întâmplă în spitalele din România nu au fost singurele lucruri șocante povestite de el. Drama prin care trece Jean paler are dimensiuni mult mai mari. Acum, actorul de comedie se află la Sinaia, în apartamentul pe care-l deține în stațiunea prahoveană.

”Am dat deja drumul la căldură, nu se poate sta în casă, e foarte frig la munte. Să văd de unde voi avea bani să plătesc tot ce trebuie. Vine iarna, nu voi avea spectacole, am întrebat marii impresari, nimeni nu are nici o oferă, e un an mort. Noi, artiștii, vom muri de foame iarna aceasta. Eu ce să fac altceva? Sunt actor, am aproape 70 de ani. De ce să mă apuc la vârsta asta? Atâta știu, să fac oamenii să râdă. Nici să râdem nu mai putem!”, a concluzionat vedeta.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe