Drama prin care a trecut fiul lui Ștefan Bănică Jr. Abia acum a avut puterea să vorbească despre coșmarul pe care l-a trăit

Badea Violeta 09.11.2022, 12:50

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a făcut, de curând, o serie de mărturisiri șocante despre copilăria sa. Acesta a vorbit despre lucrul care l-a afectat enorm în urmă cu câțiva ani. Radu Bănică a vrut să se mute din țară pentru a scăpa de această problemă. Iată coșmarul pe care l-a trăit tânărul!

Ce l-a marcat pe fiul lui Ștefan Bănică Jr.

De curând, Radu Bănică a vorbit în cadrul unui podcast despre drama prin care a trecut în copilărie. Având notorietate încă de la naștere, datorită tatălui său celebru, tânărul de 20 de ani admite că sunt și avantaje, dar și dezavantaje.

Acesta a mărturisit că, la un moment dat, numele părintelui său i-a creat mari probleme. În perioada în care era elev, Radu Bănică s-a lovit de răutatea colegilor de clasă, dar și de cea a profesorilor.

„Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români.

Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a precizat fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și Gestul făcut de Radu Bănică la petrecerea frăţiorului mai mic. Ştefan Bănică Jr. are de ce să fie mândru!

Stefan Banica Jr isi rasfata baiatul. Ce masina de zeci de mii de euro conduce fiul artistului la doar 19 ani
Radu Stefan Banica

Amintirea care-l va bântui toată viața pe Radu Bănică

În cadrul aceluiași podcast, fiul lui Ștefan Bănică Jr. a povestit care este cea mai neplăcută amintire pe care o are legată de răutatea colegilor de la școală.

„Am o fază pe care nu o să o uit niciodată. Când ieșeam în pauză, la un moment dat, colegii au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam.”, a mărturisit tânărul.

„Ce? Pleacă de aici că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”, i-a spus, cu răutate, un coleg abuziv.

„Cred că mi-ar fi fost mai ușor oriunde. Nu știu de ce are senzația lumea că vai, dacă te cheamă Bănică sau ai un nume cu o istorie, ai un greenpass peste tot. Nu e așa”, a mai mărturisit Radu Bănică.

Citește și Cine e şi cum arată a doua soţie a lui Ştefan Bănică Jr. Camelia Constantinescu, mama lui Radu Bănică!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...