Drama neștiută din viața lui Dan Bittman. Ce a fost obligat să facă după moartea tatălui său

Stan Filon 02.04.2022, 12:20
Drama neștiută din viața lui Dan Bittman. Ce a fost obligat să facă după moartea tatălui său

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Este mereu binedispus și cu zâmbetul pe buze. Și-a păstrat simțul umorului chiar și în ultima perioadă, când situația sa familială nu a fost tocmai una bună. S-a despărțit de partenera sa de viață, iar relația cu cei trei băieți ai săi a început să scârțâie. Cu toate acesta, merge mai departe, la fel cum a făcut mereu. Artistul a povestit recent un moment foarte greu din viața sa. A vorbit despre moartea părinților săi.

Drama neștiută din viața lui Dan Bittman

Cântărețul Dan Bittman nu mai are nevoie de nicio prezentare. Încântă publicul din România cu melodiile sale, iar atunci când urcă pe scenă lasă toate probleme în urmă și oferă mereu 100%, iar fanii simt asta de fiecare dată și de-asta îl iubesc atât de mult. Artistul a recunoscut că a fost nevoit să cânte chiar și în cele mai cumplite momente din viața sa. Este, totuși, un adevărat profesionist și a dus la bun sfârșit concertele, chiar dacă era foarte afectat de drama din viața sa.

Artistul a povestit recent cum și-a pierdut tatăl. Bărbatul a murit chiar în seara de Revelion, iar fiul său nu i-a putut fi alături, deoarece trebuia să cânte la nu mai puțin de trei concerte. Și a cântat. S-a urcat pe scenă și și-a făcut meseria ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. A recunoscut că l-a ajutat atunci o pastilă.

Drama nestiuta din viata lui Dan Bittman
Drama nestiuta din viata lui Dan Bittman

„N-aș fi putut să duc trei spectacole în noaptea aia”

„Mi-am văzut părinții murind, pe tata cel puțin, și l-am văzut trecând printr-o boală cumplită. Pe mama n-am văzut-o, și-mi pare atât de bine că n-am văzut-o, pentru că aș fi rămas și mai traumatizat decât am fost. Tata a murit în noaptea de Revelion, 2011 spre 2012 și am avut trei spectacole în noaptea aia. Dacă nu era Mihai Coman, care iată, nici el nu mai este acum… A fost un coleg de-al nostru care a murit de cancer și el. A venit să-mi dea pentru prima oară în viața mea un Xanax. Nu știam ce-i ăla un Xanax și mi-a zis: Ia pastila asta și o să-ți fie bine!. Nu puteam, n-aș fi putut să duc trei spectacole în noaptea aia, dar le-am dus”, a povestit Dan Bittman, în cadrul unui podcast.

Acum, Dan Bittman are o altă problemă. Se pare că trupa Holograf nu va mai apărea pe anumite posturi de televiziune, din cauza declarațiilor făcute de cântăreț în timpul pandemiei, când artistul s-a poziționat în tabăra celor care s-au opus non-stop măsurilor de protecție luate de guvernul României. Dan Bittman a spus chiar că acest fapt i-a fost confirmat de oameni din televiziunile respective.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...