Drama neștiută care i-a marcat destinul lui Rareş Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent: „S-a dus în ceruri!”

Ana-Maria Tudor 15.05.2023, 19:26
Drama neștiută care i-a marcat destinul lui Rareş Prisacariu, câștigătorul Românii au Talent: „S-a dus în ceruri!”

Rareş Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 al emisiunii „Românii au talent”, a fost invitat la emisiunea lui Măruță. Rareș Prisacariu, a captivat pe toată lumea cu talentul său extraordinar, abilitățile sale oratorice și memoria sa fascinantă, câștigând astfel marele premiu al emisiunii Românii au talent

Câștigătorul Români au talent a fost invitat „La Măruță”

Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului Românii au Talent 2023, este un copil remarcabil, care se remarcă prin studiu și hărnicie. El se dedică cu pasiune și determinare dezvoltării abilităților sale artistice și aspiră să-și construiască o carieră în actorie.

Tânărul este un talentat artist în devenire, care în fiecare moment al competiției și-a putut dărui energia și talentul său. El a reușit să transforme tristețea pierderii bunicii sale într-o sursă de inspirație și motivație. Amintirea dragă a bunicii a fost o forță puternică care l-a împins înainte și l-a determinat să se străduiască în continuare pentru a-și urma visul. Pentru a-și dezvolta abilitățile și talentele, Rareș ia lecții de dicție și citește mult, evidențiindu-și dorința de a deveni un actor de succes.

Rareș știe cele mai grele cuvinte din limba română

Cu ajutorul profesoarei de teatru, Rareș a reușit să învețe cele mai dificile cuvinte din limba română. Mai mult decât atât, el știe și înțelege sensul acestor cuvinte, lucru absolut normal în procesul de învățare. Rareș menționa că profesoara lui îl ajută să depășească provocările și să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice. Astfel, el a dobândit o pronunție precisă și o înțelegere profundă a cuvintelor, elemente esențiale în lumea artistică.

Rareș afirmă că a descoperit pasiunea pentru teatru încă de la vârsta de 5 ani, când se juca prin casă și interpreta diverse personaje. Pentru el, jucăriile nu erau simple obiecte, ci deveneau instrumente prin care dădea viață personajelor și le dădea voce. Această experiență timpurie l-a determinat să își dorească să facă teatru și să își dezvolte abilitățile în acest domeniu. De atunci, visul său de a deveni actor s-a amplificat și a devenit o dorință pe care Rareș este hotărât să o transforme în realitate.

„Înainte de finală, colegii mei mi-au trimis un mesaj. Chiar vineri a fost… Mi-au spus că mă susțin și că au încredere în mine, că voi câștiga. Le-am trimis și eu mesaj să le mulțumesc!”, a spus Rareș Prisăcariu la PRO TV.

 

Rareș consideră că câștigarea sezonului 13 nu este o coincidență și o asociază cu amintirea bunicii sale care a plecat în ceruri.

Micuțul geniu de la Românii au Talent se bucură de susținerea celor trei bunici pe care îi iubește tare mult. Din păcate, bunica din partea mamei sale a încetat din viață acum 13 ani, astfel că Rareș Prisacariu nu a avut ocazia să o cunoască. Cu toate acestea, Rareș consideră că nu este o coincidență faptul că sezonul pe care l-a câștigat are numărul 13. El crede că bunica sa din ceruri îl veghează și îi oferă putere și inspirație în tot ceea ce face. Astfel, succesul obținut în acel sezon special este considerat un omagiu adus memoriei bunicii sale și o dovadă a susținerii și protecției pe care o primește din partea ei.

Rareș a menționat că unul dintre peștișorii lui a primit numele Buzz, după ce a primit butonul de la Smiley și Pavel Bartoș. Rareș consideră peștișorul auriu ca fiind un tovarăș de nădejde și un semn al sprijinului pe care îl primește de la cei dragi.

„Nu am frați sau surori, dar am pești. Pe unul dintre ei îl cheamă Buzz, este auriu, de la Golden Buzz. Am și pești zebră, am și un sanitar. Ei au memoria foarte scurtă, de doar 8 secunde. Ei doar înoată” spunea Rareș, pentru Pro TV

Urmăriți Impact.ro și pe