Drama care i-a lăsat urme adânci lui Andi Moisescu. „Am și uitat noțiunea de tată”

Redacția IMPACT 13.04.2020, 16:19
Drama care i-a lăsat urme adânci lui Andi Moisescu. „Am și uitat noțiunea de tată”

Andi Moisescu este una din cele mai apreciate figuri media din România, prin proiectele sale îndrăgite precum „Apropo TV” și „Românii au Talent”. Însă viața sa nu a fost dintotdeauna una ușoară.

Andi Moisescu, detalii mai puțin cunoscte din copilăria sa

Andi Moisescu vorbește despre copilăria sa și despre greutățile pe care le-a întâmpinat în acea perioadă. Într-un interviu acordat publicației Adevarul, vedeta Pro TV amintește de tatăl său, care a decis să se separe de familia sa, atunci când acesta avea doar patru ani.

„Am încercat să dau de el, dar nu am reuşit. Am uitat noţiunea de tată”, își amintește Andi Moisescu.

Realizatorul emisiunii „Apropo TV”, alături de fratele său au fost părăsiți de către tatăl lor, atunci când aceștia se aflau la vârste fragede. Mulți ani mai târziu, juratul de la „Românii au Talent” spune că a încercat să îi dea de urmă, să îl contacteze, însă fără rezultat.

„Din momentul în care a plecat nu a mai dat niciun semn. Când eram mai tânăr am încercat să dau de el, nu am reuşit, sub nicio formă. Ca să ţi-o zic p-aia dreaptă, am pierdut şi noţiunea de tată.

Poate că într-un fel e o eliberare pentru noi, nu te mai gândeşti, pentru că dacă o faci o să suferi. Te obişnuieşti cu ideea”, rememorează Andi Moisescu.

Andi Moisescu, soția sa, Olivia Steer și cei doi copii ai săi, Luca și David, fotografie de când cei doi erau mici. Sursa foto: Okmagazine.ro
Andi Moisescu, soția sa, Olivia Steer și cei doi copii ai săi, Luca și David, fotografie de când cei doi erau mici. Sursa foto: Okmagazine.ro

Vedeta spune că la acea vârstă nu avea cum să perceapă neapărat ideea că tatăl său nu mai este lângă el, însă acest lucru a fost, totuși, o lecție pe care a primit-o în viață, din care a avut ce învăța.

„Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a mai declarat Andi Moisescu.

Urmăriți Impact.ro și pe