Două apartamente din zona Sala Palatului ard puternic. Pompierii încearcă din răsputeri să stingă incendiul

Ioana Bucur 15.08.2021, 20:32
Două apartamente din zona Sala Palatului ard puternic. Pompierii încearcă din răsputeri să stingă incendiul

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, într-un bloc din centrul Bucureștiului. Flăcările au cuprins două apartamente din zona Sala Palatului.

Incendiu puternic în zona Sala Palatului din centrul Capitalei

Din primele informații oferite de reprezentanții ISU- Bucureşti – Ilfov, incendiul se manifestă la etajul nouă al unui bloc de pe strada Poiana Narciselor. Focul au pornit într-un apartament, însă s-a extins rapid și la al doilea, de la etajul inferior, prin flăcările degajate la nivelul balconului. Au loc mari degajări de fum.

Locatarii au fost evacuați înainte de stingerea flăcărilor. Echipele de intervenție au transmis că nu există persoane surprinse de incendiu şi nici locatari afectaţi.

La faţa locului acţionează cinci autospeciale de stingere, focul fiind localizat. Traficul în zonă a fost parțial restricționat.

Până în acest moment nu se cunoaște cauza izbucnirii incendiului ce a afectat blocul din zona Sala Palatului. Pompierii și polițiștii au deschis o anchetă.

Vom reveni cu informații

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...