Donald Trump, atac la Nancy Pelosi. ”Tot ce atinge ea se transformă în haos și dezordine”

Mihnea Tălău 04.08.2022, 14:54
Donald Trump, atac la Nancy Pelosi. ”Tot ce atinge ea se transformă în haos și dezordine”

Fostul lider de la Casa Albă, Donald Trump, a criticat-o pe președinta Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, pentru vizita sa în Taiwan, în timp ce tensiunile dintre Washington și Beijing continuă să urce la noi cote. El nu s-a ferit de cuvinte.

”De ce se află nebuna Nancy Pelosi în Taiwan?”

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a atacat-o pe președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, pentru decizia acesteia de a vizita Taiwanul, pe fondul tensiunilor crescânde dintre Washington și Beijing.

Președinta Pelosi și alți cinci membri democrați ai Congresului au aterizat la Taipei marți seara, ceea ce face din ea cel mai înalt oficial ales al SUA care călătorește în Taiwan din 1997, titrează Sky News.

„De ce se află nebuna Nancy Pelosi în Taiwan. Întotdeauna cauzează probleme. Nimic din ceea ce face ea nu iese bine”, a scris Trump pe platforma sa socială Truth Social.

Fostul președinte a avertizat-o anterior pe dna Pelosi împotriva unei potențiale vizite în Taiwan, spunând că nu ar trebui să se implice în situația din China și Taiwan, deoarece nu ar face decât să o înrăutățească.

Nancy Pelosi isi continua turneul din Asia

„De ce se implică Nancy Pelosi în China și Taiwan, decât pentru a face probleme și mai mulți bani. Mizeria din China este ultimul lucru în care ar trebui să fie implicată – ea nu va face decât să înrăutățească situația.

”Tot ce atinge ea se transformă în Haos, Dezordine și Rahat”

Tot ceea ce atinge ea se transformă în Haos, Dezordine și ‘Rahat’”, a scris zilele trecute, pe platforma sa socială Truth Social, fostul președinte american.

„Mizeria din China este ultimul lucru în care ar trebui să fie implicată – ea nu va face decât să înrăutățească situația. Nebuna Nancy doar se inserează și provoacă mari fricțiuni și ură. Ea este un adevărat dezastru!”, a mai afirmat el.

Pelosi, în vârstă de 82 de ani, a zburat la bordul unui avion al US Air Force și a fost întâmpinată pe pistă de ministrul de externe al Taiwanului, Joseph Wu.

China a protestat vehement la această vizită, mai mult, a trecut și la operațiuni militare în zonă.

 

.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...