Donald Trump, acuzat că a hărțuit sexual un celebru fotomodel: “Mi-a băgat limba pe gât”. Răspunsul președintelui american este tranșant

Sursă Foto: AP Photo/Susan Walsh

Donald Trump a primit recent acuzații dure din partea unui celebru fotomodel. Aceasta susține că actualul președinte al Americii ar fi făcut-o să se simtă chiar violată. Amintim că până acum cel puțin 25 de femei l-au reclamat pe Trump cu privire la hărțuire sexuală și viol.

Un fost fotomodel îl acuză pe Trump de hărțuire sexuală!

Fostul fotomodel, Amy Dorris, a mărturisit recent că Donald Trump a pipăit-o și a încercat să îi bage limba în gură cu forța. Acest eveniment ar fi avut loc în anul 1997, într-o lojă VIP din tribunele US Open, dar avocații președintelui au negat toate acuzațiile. Totodată, Dorris a susținut că s-a simțit violată, iar într-un interviu din presa britanică, aceasta a declarat că Trump a abordat-o chiar în fața toaletei.

„Pur și simplu mi-a băgat limba pe gât în timp ce îl împingeam. Și atunci m-a apucat și mai strâns, iar mâinile lui au început să mă pipăie pe fund, pe sâni, pe spate, peste tot.

Nu-i păsa deloc. Eram şocată, m-am simţit violată”, a spus Amy Dorris, potrivit The Guardian.

Donald Trump, acuzat că a hărțuit sexual un celebru fotomodel: "Mi-a băgat limba pe gât". Răspunsul președintelui american este tranșant

Donald Trump, acuzat că a hărțuit sexual un celebru fotomodel: “Mi-a băgat limba pe gât”. Răspunsul președintelui american este tranșant

Nimeni nu a fost martor ocular la acest incident

Deși fostul fotomodel a arătat presei mai multe dovezi, printre care se găsește biletul la US Open și câteva fotografii alături de Trump, nimeni nu a fost martor ocular la incident. Dar totodată, mărturia sa a fost confirmată de multe persoane cu care Dorris a vorbit imediat după eveniment. La aceea vreme, fotomodelul se afla la vârsta de 24 ani, iar partenerul său nu a apucat să vadă scena.

„Acum simt că fiicele mele, care vor împlini 13 ani, trebuie să știe că nu poți lăsa pe nimeni să îți facă ceva ce nu dorești”, a mai spus Amy Dorris pentru sursa citată de mai sus.

Amy Dorris susține că de atunci Trump nu a mai agresat-o, dar a continuat să îi facă avansuri. Avocații președintelui american au subliniat însă faptul că este imposibil ca incidentul să nu fi avut martori oculari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI