Dolj: Incendiu uriaș la poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliție. Cum s-a întâmplat tragedia VIDEO

Elena Avramescu 11.02.2021, 12:00
Dolj: Incendiu uriaș la poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliție. Cum s-a întâmplat tragedia VIDEO

Incendiu uriaș la poligonul de tragere. Poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliție Dolj a ars ca o torță noaptea trecută. Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu uriaș la poligonul de tragere

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj, incendiul a izbucnit în jurul orei 02:30 la poligonul aflat chiar în incinta sediului IPJ Dolj. Imediat, polițiștii care erau de serviciu au sunat la 112 și au cerut intervenţia de urgență a unor echipaje din cadrul I.S.U Dolj. Până la sosirea pompierilor, poliţiştii aflaţi în serviciu au acţionat cu extinctoare, pentru izolarea incendiului.

Detașamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu cinci autospeciale de lucru cu apă si spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la poligonul de tragere al IPJ Dolj, din municipiul Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum în interiorul locației, în special la tavanul acesteia pe o suprafață de aproximativ 250 m2 , cu posibilități de propagare la întreaga suprafață interioară, se arată în comunicatul I.S.U.

Incendiu urias la poligonul de tragere
Incendiu la poligonul de tragere din Dolj

În urma incendiului a ars izolația interioară a tavanului pe aproximativ 250 mp.

Ca urmare a incendiului nu au rezultat victime omeneşti, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit ulterior. În cauză, sunt efectuate în continuare verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit incendiul, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Lucrătorii ISU au declanțat o anchetă, iar astăzi mai mulți inspectori au făcut verificări în incinta poligonului și au stabilit că cel mai probabil, incediul a izbucnit în urma unui scurtcircuit electric din cauza unui cablu electric neizolat corespunzător.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...