Doliu la Hollywood. A murit Gunther din serialul Friends

Cătălina Burghelea 25.10.2021, 08:04
Doliu la Hollywood. A murit Gunther din serialul Friends

Este doliu la Hollywood! James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 59 de ani, duminică dimineaţă. Acesta suferea de cancer la prostată. Anunțul trist a fost confirmat de managerul lui.

A murit Gunther din serialul Friends. Avea doar 59 de ani

„Tyler a murit în casa sa din Los Angeles, duminică dimineaţă. Cei care l-au cunoscut măcar o dată ştiu că au avut un prieten pe viaţă. În urma sa a rămas Jennifer Carno, dragostea vieţii lui”, a transmis managerul actorului, potrivit BBC. 

Celebrul actor era grav bolnav

James Michael Tyler din serialul de succes „Friends” a fost diagnosticat cu o formă avansată de cancer de prostată în 2018, boală care s-a extins ulterior la oasele sale.

„În dorinţa de a ajuta cât mai mulţi oameni, şi-a împărtăşit povestea şi a devenit un susţinător al celor care s-ar putea afla în situaţia sa. A încurajat toţi bărbaţii să se testeze pentru astfel de boli până la vârsta de 40 de ani”, a mai declarat managerul său.

Ce a apărut pe contul „Friends” de Twitter, la scurt timp după vestea tragică

Celebrul actor a dezvăluit că suferă de această afecțiune gravă la începutul anului, în emisiunea „Today”. James Michael Tyler a lucrat şi ca activist pentru persoanele cu prostată, pentru a face un prim test de sânge încă de la vâsta de 40 de ani.

„A fost cunoscut ca actor, muzician, un avocat al conştientizării cu privire la cancer şi un soţ iubitor”, a scris managerul său. „Michael a iubit muzica live împreună cu formaţia sa Clemson Tigers. Dacă îl întâlneai o dată, ţi-l făceai prieten pe viaţă”, a adăugat acesta.

„Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends”, se arată pe contul „Friends” de Twitter.

„Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”, a mai scris stuff-ul celebrului serial american.

Gunther era îndrăgostit de Rachel, jucată de Jennifer Aniston

Tyler a devenit faimos odată cu interpretarea lui Gunther, un angajat al cafenelei Central Perk, îndrăgostit de Rachel, jucată de Jennifer Aniston, în serialul popular al NBC. Anul acesta, actorul a avut o apariţie prin videoconferinţă la HBO Max în specialul „Friends: The Reunion”.

„Au fost cei mai memorabili 10 ani din viaţa mea, sincer vă spun. Nu mi-aş fi putut imagina o experienţă mai frumoasă. Toţi aceşti oameni au fost fantastici, a fost o bucurie să lucrez cu ei. M-am simţit special”, a dezvăluit actorul la acel moment.

Tyler a jucat în aproape 150 de episoade din „Friends”. În afară de acest serial, actorul a mai apărut în „Sabrina the Teenage Witch”, „Scrubs” şi „Modern Music”.

Jennifer Anniston, mesaj emoționant în amintirea colegului său de platou

Jennifer Anniston, colega lui Tyler din „Friends” și bună prietenă, a reacţionat pe pagina sa de Instagram la auzul veştii că actorul a murit.

„Friends nu ar fi fost la fel fără tine. Îţi mulţumim pentru râsetele pe care le-ai adus în serial şi în vieţile noastre. Ne vei lipsi”, a scris celebra actriţă, alături de un clip din episodul final, în care Gunther îşi declară dragostea pentru Rachel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...