Doliu în lumea televiziunii! O vedetă de la Insula Iubirii s-a sinucis. Ce au transmis apropiații

Diana Radu 16.02.2020, 10:58
Doliu în lumea televiziunii! O vedetă de la Insula Iubirii s-a sinucis. Ce au transmis apropiații

O celebră vedetă care a fost gazda reality show-ului ”Insula iubirii” din Maria Britanie s-a sinucis. Este vorba despre Caroline Flack, iar vestea tragică a fost confirmată de familia acesteia. Care a fost motivul pentru care vedeta în vârstă de 40 de ani a decis să-și pună capăt zilelor?

Caroline Flack, fostă gazdă a emisiunii ”Insula Iubirii” din Marea Britanie, s-a sinucis

Vedeta britanică a fost găsită sâmbătă în apartamentul său fără suflare, potrivit unui avocat al familiei. Vestea că Caroline nu se mai află printre noi a fost un adevărat șoc pentru toată lumea, deoarece aceasta se număra printre cele mai cunoscute și populare vedete de televiziune.

Mai mult, televiziunea ITV, care difuzează show-ul a transmis un comunicat în care scrie: ”toată lumea de la ITV șo Love Island este în stare de șoc și întristată din cauza acestei vești”. De asemenea, episodul se sâmbătă seară a show-ului a fost anulat.

caroline flack, fosta gazda, insula iubirii, marea britanie
Caroline Flack, fostă gazdă a emisiunii ”Insula Iubirii” din Marea Britanie, s-a sinucis

Caroline Flack a fost gazda show-ului ”Insula Iubirii” din anul 2015, adică de la prima difuzare a serialului întâlnirilor amoroase. Aceasta a fost înlocuită în decembrie 2019, după ce a fost acuzată de către iubitul ei, Lewis Burton, de agresiune. Caroline a fost arestată, dar a susținut că este nevinovată și a fost eliberată pe cauțiune. Însă, procesul ar fi trebuit să înceapă luna viitoare.

Familia vedetei a cerut presei ca măcar în aceste condiții, intimitatea acesteia să fie respectată. Viața Carolinei a fost constat urmărită și mediatizată de tabloidele britanice. Ba chiar s-a scris despre ea că ar fi avut o aventură amoroasă cu Prințul Harry.

”Love Island” este un reality show în care concurenții, persoane tinere și atrăgătoare, sunt puși într-un decor tropical, unde trebuie să își găsească parteneri din rândul lor sau riscă să fie exilați. Criticii spun că emisiunea pune persoane vulnerabile sub o presiune publică imensă. Reamintim că încă doi foși concurenți ai emisiunii, și anume Sophie Gradon și Mike Thalassitis, s-au sinucis, în anul 2018, respectiv 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe