Doliu în lumea manelelor. A murit în urmă cu puțin timp, Florin Salam e în stare de șoc

Andrei Simion 23.05.2023, 10:21

Doliu uriaș în lumea manelelor, după ce un artist a murit. Familia, colegii de breaslă și apropiații sunt șocați de vestea tragică. Pe rețelele sociale, fanii au lăsat mesaje emoționante de condoleanțe.

Doliu pentru maneliști

Tony de la Ploiești a murit. Anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece lăutarul era foarte apreciat de colegi și fani. Artistul era divorțat și nu se știu prea multe detalii despre cauza decesului său.

A murit Tony de la Ploiești

Vestea morții lui Tony de la Ploiești a șocat lumea lăutărească din România. Pe Facebook, internauții au distribuit mesaje emoționante în care își exprimă regretul și transmit sincere condoleanțe familiei. Tot în mediul online, reprezentanții casei de discuri cu care colabora manelistul au postat câteva cuvinte emoționante.

„Dumnezeu să îl odihnească în pace pe Tony de la Ploiești. Sincere regrete, condoleante familiei îndurerate”, au scris aceștia.

De altfel, mai mulți colegi de breaslă au doar cuvinte de laudă la adresa lui Tony de la Ploiești, iar unul dintre ei a spus că nu îi vine să creadă că s-a întâmplat așa ceva, asta pentru că, în urmă cu o săptămână, au cântat împreună. Având în vedere că activau în același domeniu, celebrul Florin Salam este, probabil, la fel de șocat de moartea subită a lăutarului prahovean.

„Dumnezeu sa te ierte prietene….mare păcat de tine și de tinerețea ta Tony de la Ploiești”, a precizat David Artistul pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe