Dolha, fostul portar de la Dinamo: „Ferească Dumnezeu de ce e acolo!”. Ce se întâmplă la echipa alb-roșilor

Marian Cărăvan 03.07.2020, 16:08

Dinamo a ajuns într-o situație deloc de invidiat. Pe ultimul loc al clasamentului, „câinii roșii” se îndreaptă spre o retrogradare istorică, ceea ce ar însemna o adevărată dramă pentru legendarul club din Ștefan cel Mare. Un fost portar de la Dinamo, Emilian Dolha, este și el cutremurat de ceea ce se întâmplă la echipa alb-roșilor.

Reacție uluitoare a fostului portar de la Dinamo, Emilian Dolha: „Ferească Dumnezeu de ce e acolo!”

Dinamo nu mai bate pe nimeni de la o vreme și e mai aproape de matineul ligii secunde decât de salvarea de la retrogradare. O retrogradare istorică, un eveniment nedorit, de neimaginat pentru echipa care a aniversat 72 de ani de la înființare.

Nu-și poate explica ceea ce se întâmplă cu adevărat la echipa alb-roșilor nici Emilian Dolha, unul dintre foștii portari ai echipei, un fost fotbalist care a evoluat și pentru o altă grupare cu pretenții din Capitală, și anume Rapid. Dolha a apărat buturile alb-roșilor în perioada 2008-2011, bifând 41 de apariții pentru Dinamo. Fostul goalkeeper e stupefiat de ceea ce a observat la Dinamo și spune că băieții l-au adus în situația de a apela la medicamente.

„Ferească Dumnezeu de ce e acolo! Nu pot să-ți ofer explicații despre ce se întâmplă cu Dinamo pentru că-mi mi-aș atrage antipatii de la o generație întreagă, dar sper să nu retrogradeze, n-aș vrea să se întâmple așa ceva. Nu pot să dorm noaptea, m-au îmbolnăvit. Băieții sunt responsabili pentru Alprazolamul meu”, a spus Emilian Dolha pentru Digi Sport.

Dolha, fostul portar de la Dinamo: „Ferească Dumnezeu de ce e acolo!”. Ce se întâmplă la echipa alb-roșilor
Dolha, fostul portar de la Dinamo: „Ferească Dumnezeu de ce e acolo!”. Ce se întâmplă la echipa alb-roșilor Foto: GSP

Cel mai bun jucător de la Dinamo e… Dănciulescu

Emilian Dolha a reiterat prietenia cu Ionel Dănciulescu și îl vede pe acesta cel mai bun… fotbalist de la Dinamo în momentul de față. Spune că nu glumește când face o asemenea afirmație. Se poate vorbi despre fotbaliști buni la Dinamo, iar în opinia lui Dolha cel mai bun e Ionel Dănciulescu, directorul sportiv.

Emilian Dolha, 40 de ani, s-a apucat de antrenorat după ce și-a încheiat cariera de fotbalist. Ca antrenor de portari a debutat în 2016, la Universitatea Cluj-Napoca, apoi a trecut pe la Voința Turnu Măgurele, FC Șirineasa și Sepsi Sfântu Gheorghe.

În cariera sa, fostul portar născut la Turda pe 3 noiembrie 1979 a evoluat pentru Gloria Bistrița, Olimpia Satu Mare, Rapid, Wisla Cracovia, Lech Poznan, Dinamo, FC Fakel Voronej, Universitatea Cluj și SCM Pitești. Emilian Dolha are în palmares un titlu de campion, două Cupe și două Supercupe, toate cu Rapid.

Urmăriți Impact.ro și pe