Doinița Oancea are un nou iubit. Cum s-a afișat cu bărbatul misterios la scurt timp după ce a trecut printr-o despărțire

Stan Filon 15.07.2021, 18:34

Frumoasa Doinița Oancea iubește din nou! La trei luni de când i-a spus adio fostului său iubit, cu care a împărțit bune și rele timp de aproape 6 ani, focoasa brunetă s-a afișat deja la brațul unui alt bărbat. Cei doi nu-și mai feresc povestea de iubire de ochii curioșilor.

Doinița Oancea are un nou iubit

Doinița Oancea s-a afișat la brațul noului său iubit, pe care l-a prezentat deja familiei și tuturor prietenilor săi. Cei doi tineri au participat recent la un eveniment, ocazie cu care s-au fotografiat și au postat imaginea pe rețelele de scializare.

Așadar, Doinița Oancea a trecut cu bine peste despărțirea de bărbatul lângă care a stat cinci ani și jumătate, iar acum a spus da unei noi iubiri care speră să-i aducă ceea ce îi lipsea. Cu toate că a arătat tuturor că iubește din nou, Doinița Oancea încă nu a făcut public cu cine se iubește. A postat o fotografie destul de îndrăzneață, în care însă nu i se vede chipului celui care a cucerit-o. În fotografia pe care o puteți vedea în Galeria Foto este surprins doar un moment în care acesta îi ține mâna pe picior actriței. Vedeta poartă o rochiță destul de scurtă, care îi pune în evidență picioarele foarte frumoase.

Doinita Oancea are un nou iubit
Doinita Oancea are un nou iubit

Cine este noul iubit al Doiniței

Doinița Oancea este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei privată. Nu vrea să se victimizeze, nu vrea să se vorbească despre ea, așa că se ține departe de lumina reflectoarelor. Așa a făcut și când s-a despărțit de iubitul ei.

Totul a fost secret și nici măcar cunoscuții ei nu au știut, până când aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care anunța ruptura de cel care i-a fost partener atâția ani. A spus și care a fost motivul despărțirii. Chiar dacă relația mergea, a simțit nevoia că vrea mai mult.

”Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine”, spunea atunci Doinița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...