Doina Teodoru dezvăluie ce vrea să facă în viitor, cu Cătălin Scărlătescu. „Aș zice da fără să clipesc”

Badea Violeta 29.03.2023, 08:03

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se iubesc de mai bine de un an de zile. Relația lor merge ca pe roate, deși între ei există o diferență de vârstă de 17 ani. Au demonstrat asta și la America Express, acolo unde au reușit să facă o echipă puternică și sudată. Cum a fost această experiență și ce planuri au de viitor? La toate aceste întrebări a răspuns pe larg actrița, într-un interviu acordat recent.

Doina Teodoru, despre America Express

America Express le-a pus la grea încercare relația, dar le-a testat și limitele la fiecare pas. Au trecut atât prin momente memorabile, dar și prin situații tensionate.

Nici în această competiție, gurile rele nu le-au dat pace, însă Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au rămas extrem de uniți și au ajuns foarte aproape de trofeu și de marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Pentru ei a fost o experiență unică, una pe care are repeta-o oricând, așa cum a mărturisit, de curând, simpatica actriță.

„Ne-am descoperit niște limite acolo, am încercat să le depășim, pe unele le-am depășit, pe altele nu, dar dacă am mai avea o ocazie să mai împingem un pic limitele alea, eu aș zice „da” fără să clipesc!”, a spus Doina Teodoru, potrivit Playtech Știri.

Momentan, însă, actrița se concentrează pe proiectele de teatru. „Am multe spectacole care sunt făcute pentru turneu, dar mai joc și în București. Mă puteți vedea în: Ispită pentru soțul meu, Barza domnului ministru, Gaițele.”, a dezvăluit vedeta.

Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu 1
Doina Teodoru si Catalin Scarlatescu 

Cum a devenit vegetariană Doina Teodoru?

Actrița a spus, de asemenea, că la America Express nu a avut probleme din cauza lipsei hranei, ținând cont că ea acasă mănâncă aproape tot timpul salată. Iubita lui Cătălin Scărlătescu este vegetariană de cinci ani.

„Inițial am făcut niște experimente cu corpul meu, să văd ce funcționează mai bine pentru mine. După ce am văzut ce funcționează mai bine pentru corpul meu, am început să citesc un pic, să văd niște documentare, cumva să realizez ce se întâmplă.

Eu vin dintr-o familie unde se mânca foarte multă carne, sunt din Moldova. Nu mai pot să mănânc animale, mi-e milă de ele. Nu le mănânci dacă le iubești! Sunt vegetariană de 5 ani.”, a mărturisit vedeta, conform sursei citate.

Citește și Doina Teodoru a izbucnit în timpul unei probe. Gestul iubitului Cătălin Scărlătescu a scos-o din minți. „Nu mai puteam”!

Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu?

În cadrul aceluiași interviu, actrița a povestit și cum l-a cunoscut pe celebrul chef. Totodată, Doina Teodoru a spus ce anume a atras-o la el. „Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut!

Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a dezvăluit Doina Teodoru pentru aceeași sursă.

Citește și Cătălin Scărlătescu e îndrăgostit lulea de iubita mai tânără cu 17 ani. Gestul pe care îl face pentru Doina Teodoru!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...