DJ Tiesto, nuntă la 50 de ani. Locația extravagantă din deșert în care olandezul și iubita lui au făcut nunta

Claudiu Surmei 26.09.2019, 12:34
DJ Tiesto, nuntă la 50 de ani. Locația extravagantă din deșert în care olandezul și iubita lui au făcut nunta

DJ Tiesto s-a căsătorit, la vârsta de 50 de ani, cu modelul Annika Backes, iar nunta a avut loc într-o locație inedită, în mijlocul Deşertului Utah. La ceremonia de la resortul de lux Amangiri au participat 80 de invitați. Soția artistului, care are 23 de ani, a purtat două rochii de mireasă.

DJ Tiesto a făcut nuntă la 50 de ani. Soția lui e cu 27 de ani mai tânără

Tijs Michiel Verwes s-a căsătorit cu Annika Backes în mijlocul Deșertului Utah, după patru ani de relație. Evenimentul a avut loc la resortul de lux Amangiri, iar celor doi le-au fost alături 80 de invitați. Terasa are vedere la crestele stâncoase și dunele de nisip ale deșertului și este înconjurată de flori. Pe culoarul pe care au pășit mirii au fost amplasate oglinzi în care s-a reflectat minunata priveliște.

„Las Vegas e un oraş care ne place amândurora, aşa că am început să căutăm acolo un loc potrivit, dar am decis, ulterior, că vrem ca ceremonia să aibă loc undeva departe. Iubim liniştea, iar decorul pare desprins de pe o altă planetă. Contrastul dintre arhitectură şi deşert este perfect. Am vrut un cadru romantic, extravagant, natural şi intim, aşa că am închiriat întregul resort pentru weekend”, a declarat Annika Backes.

„După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre”, a spus DJ Tiesto.

Soția DJ-ului olandez a avut nu una, ci două rochii de mireasă. Prima a avut un decolteu în V, cu spatele gol, bretele și trenă. A doua rochie a fost în stil prințesă, cu imprimeuri florale.

DJ Tiesto are o avere estimată la 149 de milioane de dolari și este al șaselea cel mai bine plătit DJ din lume.

Urmăriți Impact.ro și pe