Divorț uluitor după 19 ani de căsnicie. Una dintre cele mai apreciate femei din politică renunță la soț: „Suntem recunoscători”

Corina Oprea 11.05.2023, 09:03

În ultima vreme au avut loc o mulțime de despărțiri la care mulți nu se așteptau. S-au destrămat cupluri care păreau fericite, familii unite și se pare că lista cu tragedii amoroase continuă. Una dintre cele mai apreciate femeie din politică a anunțat divorțul după 19 ani de căsnicie. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Un premier celebru divorțează

Șoc în lumea politică, după ce una dintre cele mai iubite și importante femei din acest domeniu a anunțat că divorțează. Ea și soțul ei au bifat o căsnicie de 19 ani, dar au ajuns la concluzia că nu se mai potrivesc și ar fi mai bine să meargă pe drumuri diferite.

Este vorba despre premierul finlandez, Sanna Marin, care a anunțat că ea și soțul ei, Markus Räikkönen, urmează să divorțeze. Aceasta a făcut anunțul șocant printr-o postare pe Instagram, în care apare alături de cel care i-a fost alături aproape două decenii și i-a oferit și șansa de a fi mamă.

Celebrul personaj politic a mărturisit că vor rămâne cei mai buni prieteni și își vor fi alături toată viața, de dragul fiicei lor. Sanna Marin promite că vor fi mereu o familie și părinți iubitori, care se vor asigura că fiica lor nu va duce lipsă de nimic.

„Am cerut divorțul împreună. Suntem recunoscători pentru 19 ani împreună și fiica noastră iubită. Rămânem cei mai buni prieteni, ne avem bine unul cu celălalt și suntem părinți iubitori. Vom continua să petrecem timp împreună, ca o familie”, a scris prim-ministrul Finlandei.

Sanna Marin, o femeie de succes

Sanna Marin și Räikkönen s-au căsătorit în vara anului 2020, după 16 ani de relație și declarau că sunt mai fericiți decât niciodată. Nu se știe, însă, de ce au ajuns la final de drum, pentru că niciunul dintre ei nu a oferit explicații în acest sens.

Bărbatul, un om de afaceri și fost fotbalist profesionist, lucra împreună cu fosta lui soție la o firmă de capital de risc. Cei doi formau o pereche potrivită și și-au fost alături în cele mai grele momente. Partidul ei Social Democrat au pierdut alegerile parlamentare din Finlanda luna trecută, dar în 2019 s-a bucurat de mare succes, când a devenit cel mai tânăr prim-ministru din lume, având pe atunci doar 37 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe