Divorț dureros în showbiz. O celebră cântăreață de muzică populară se desparte de soț

Beatrice Dumitru 09.05.2023, 19:17
Divorț dureros în showbiz. O celebră cântăreață de muzică populară se desparte de soț

Divorț secret în showbiz-ul românesc. O cântăreață cunoscută de muzică populară și de petrecere s-a despărțit de soțul său după 12 ani de căsătorie. Se pare că viața acesteia a fost un adevărat calvar alături de bărbatul pe care îl iubea. Despre cine este vorba.

„Soțul meu nu a fost de acord să cânt”

Cântăreața din Bistrița Năsăud a intentat divorțul în urmă cu doi ani, dar a ținut totul secret până acum, inclusiv prin ce chinuri a fost nevoită să treacă alături de fostul soț, în cei 12 ani de căsnicie.

Flory Bulz, căci despre ea este vorba, a dezvăluit că fostul partener nu era deloc de acord cu faptul că ea era cunoscută și cânta, iar din acest motiv a fost nevoită să stea o perioadă ceva mai lungă, nouă ani, departe de muzică.

Divorț dureros în showbiz. O celebră cântăreață de muzică populară se desparte de soț
Flory Bulz, cântăreață de muzică populară.

De copilă am cântat, căci ăsta a fost cel mai mare vis al meu. Muzica îmi hrănește cu adevăratul sufletul. La 20 de ani, am crezut că am găsit marea iubire și m-am căsătorit. Nu a fost așa. De asta mi-am dat seama în timp, din păcate. Am fost căsătorită timp de 12 ani. În tot acest timp, m-am lăsat de cântat. Am lăsat muzica deoarece soțul meu nu a fost de acord să cânt”, a mărturisit Flory Bulz.

„Era extrem de violent și foarte gelos”

Interpreta a mai povestit că înainte cu doi ani de a divorța a decis să se reapuce de cântat, deoarece a considerat că așa este mai bine, deși soțul ei nu își dorea acest lucru. De asemenea, aceasta a dezvăluit că a trebuit să suporte zilnic multe jigniri și înjurături din partea partenerului său, acesta fiind foarte gelos și violent.

Nu era de acord ca eu să lucrez nici în domeniul în care am terminat, am absolvit Facultatea de Științe ale Educației. Deși am renunțat la visul meu, el se comporta groaznic cu mine. Nu îi convenea nimic. Au fost zile în care nu mai știam ce să fac. A fost îngrozitor. Mă jignea, înjurăturile la adresa mea erau la ordinea zilei. Era extrem de violent și foarte gelos. I-am cerut de nenumărate ori să se schimbe. I-am dat șanse. I-am dat poate prea multe șanse. Mai mult decât ar putea îndura orice femeie. În cele din urmă, am plecat de acasă. Așa am decis să bag divorțul”, a dezvăluit cântăreața.

Flory Bulz a mai spus că acum cântă la evenimente și se ocupă și se ocupă și de tinerele talente la Școala de Arte din Bistrița, dar are un mare regret. Faptul că nu are copii pînă acum.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...