Ce se întâmplă cu Trump: discurs haotic al președintelui SUA – VIDEO

Ciprian Ioana 12.03.2019, 13:31
Ce se întâmplă cu Trump: discurs haotic al președintelui SUA – VIDEO

Donald Trump, cel mai puternic om al planetei, a oferit un discurs plin de momente bizare. A imitat personaje și și-a atacat oponenții.

Președintele Americii a ținut un discurs inedit la o conferință anuală a activiștilor conservatori. Sub privirile acestora, timp de 2 ore, liderul de la Casa Albă a vorbit pe diverse voci și s-a folosit de diverse gesturi pentru a oferi o adevărată reprezentație.

Discursul, care a semănat cu un show de stand-up, a fost remarcat și de jurnaliștii de la The Guardian. Lui Trump nu i-a scăpat nimic: a amintit de Rusia, de imigranții din Statele Unite și de investigația care îl vizează, cea pe care a numit-o, de fiecare dată când a avut ocazia, o „vânătoare de vrăjitoare”.

Dincolo de momentele hilare, sunt mulți experți care cred, însă, că Donald Trump este doar un om de afaceri, ajuns într-o poziție înaltă pentru care nu pare pregătit. Îi place să se facă remarcat ori de câte ori are ocazia, iar politica sa externă ridică multe semne de întrebare.

Sunt bine cunoscute războaiele pe care le poartă online, prin intermediul Twitter, cu toți cei care îl supără. Și nici Casa Albă nu se dezice de această abordare.

Urmăriți Impact.ro și pe