Dincă, anunț șoc la ultimele audieri de la DIICOT! Ce a recunoscut despre Luiza Melencu. Mulți bănuiau asta

Diana Radu 09.01.2020, 19:12
Dincă, anunț șoc la ultimele audieri de la DIICOT! Ce a recunoscut despre Luiza Melencu. Mulți bănuiau asta

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal și-a schimbat din nou declarațiile. Bărbatul, a afirmat, joi, la audierile DIICOT că a avut mai mulți complici care l-au ajutat să le ucidă pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. În urma acestor declarații, Dincă va fi trimis în judecată, pentru omor calificat.

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarațiile. Ce a făcut cu Luiza Melencu și cu Alexandra Măceșanu?

UPDATE: La ultima întâlnire cu procurorii DIICOT, care s-a desfășurat joi, 9 ianuarie 2020, Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri șocante. Potrivit unor surse, citate de Antena 3, Dincă ar fi recunoscut în timpul audierilor că Luiza Melencu a fost traficată. Momentan, nu se știe dacă acest lucru s-a întâmplat în țară sau în străinătate.

„Nu am sperat – asta am spus de la început despre Luiza. Am fost convinși că Luiza a fost dată la pont. Țin să cred treaba asta că a fost traficată și dată la pont”, a spus mama Luizei, sfâșiată de durerea pe care o trăiește de aproximativ nouă luni, de când fata ei a dispărut de acasă.

Principalul suspect în cazul Caracal a fost reaudiat, joi dimineață, de către procurorii DIICOT. Gheorghe Dincă a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de procurori și a spus că va da declarații doar în scris. În orele petrecute la audieri, acesta a scris cel puțin 20 de pagini din care reiese că el împreună cu câțiva complici ar fi fost implicați în cazul Caracal, scandal uriaș care a izbucnit odată cu dispariția fetelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, potrivit Antena 3.

Luiza Melencu, Alexandra Măceșanu
Ce a făcut cu Luiza Melencu și cu Alexandra Măceșanu?

Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată, în următoarele ore, pentru omor calificat, viol, profanare de cadavre şi trafic de persoane. Traficul de minori apare în cazul Alexandrei Măceşanu, care avea doar 15 ani. Această acuzaţie le-a oferit celor de la DIICOT competenţă necesară în dosar, iar lui Dincă i-ar putea dărui un regim special: rechizitoriu secret şi proces cu uşile închise.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, declara că nu a fost consultat de Dincă legat de modificarea declarației sau cu privire la solicitarea de a fi reaudiat.
„Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică (…) Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest. Nu doreşte aşa ceva şi nu a dorit niciodată. Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, însă asumându-şi ceea ce a făcut, conştientizând acum că este foarte grav, fiind supărat chiar şi pe el pentru ceea ce a făcut şi regretă, pentru că el ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă, din câte am observat eu (…) Regretă că fetele nu sunt în viaţă, de fapt acesta este regretul lui (…) El aşteaptă de vreo două luni să fie trimis în judecată”, a declarat avocatul lui Dincă.
Urmăriți Impact.ro și pe