Din Champions League, în Parcul Circului. A jucat în naționala României, iar acum vinde la chioșc, în parc!

Marian Cărăvan 19.05.2020, 13:42
Din Champions League, în Parcul Circului. A jucat în naționala României, iar acum vinde la chioșc, în parc!

Fotbalistul român care a jucat în Liga Campionilor și câștiga la un moment dat 350.000 de dolari pe sezon s-a reprofilat după ce a agățat ghetele în cui.

Din Champions League, în Parcul Circului

Viața lui Dacian Varga s-a schimbat radical după ce a renunțat la fotbal. Cum viața de fotbalist este scurtă, Dacian Varga s-a reorientat pentru momentul în care trebuie să agațe ghetele în cui. A intrat în afaceri, iar zilele trecute a fost surprins la noul loc de muncă. Un chioșc din Parcul Circului, unde nu s-a sfiit să vândă înghețată pentru clienții care au dat năvală după perioada de izolare din starea de urgență. Dacian Varga a avut și el închis ca mulți alți comercianți, dar acum e „back in business”. Cot la cot cu angajații săi, vânzând înghețată, așa a fost surprins în weekend de colegii de la sport.ro.

Dacian Varga încearcă să-și mai recupereze din pierderile din ultimele săptămâni, când a avut închis. Parcurile s-au redeschis, astfel că și unele afaceri pot fi repornite. Dacian Varga rămâne cu unele amintiri plăcute din cariera de fotbalist, începută la nivel de seniori la Sportul Studențesc, după ce s-a format la juniorii lui Dinamo, club la care a evoluat și tatăl său, Ioan Varga. Pentru Dacian Varga rămâne amintirea titlului de campion cucerit în 2009 cu Unirea Urziceni și participarea în grupele Ligii Campionilor. L-a avut atunci antrenor pe Dan Petrescu, pe care l-a urmat în 2011 în Rusia, la Kuban Krasnodar, unde a avut un salariu de 350.000 de dolari pe sezon. Ajuns la 35 de ani, Dacian Varga a bifat și 4 selecții la echipa națională.

Dacian Varga, probleme mari cu o fostă iubită

Ca mai orice fotbalist, nici Dacian Varga nu a făcut excepție când a fost vorba de cuceriri. S-a învârtit pe lângă femei frumoase, dar a avut și probleme din cauza lor. Un astfel de episod s-a petrecut acum câțiva, într-un moment în care fotbalistul nu prea mai era vizibil pe plan sportiv.

Dacian Varga a revenit în atenție, însă prin intermediul unui eveniment total diferit față de cele cu care ne-a obișnuit până acum. Larisa Judele, fosta iubită a lui Varga, ar fi fost lovită de acesta la Târgul de Crăciun din Piața Constituției, în urma unor contre verbale.

„Mi-am petrecut noaptea la spital şi la poliţie. Cel mai greu îmi este să sun acasă să îmi anunţ familia, în condiţia în care nici măcar tatăl meu nu mi-a dat o palmă vreodată. Vă rog să mă credeţi, nu ştiu de ce a reacţionat aşa, eu nu ştiu motivul, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi spună ceva concret, dacă am greşit cu ceva. Pe mine mă doare capul de nu mă pot ridica din pat şi am fost consultată. Vreau dreptate, atât! Sper să am putere să îmi fac dreptate, pentru că mă simt acum un om neajutorat într-o lume mizerabilă”, declara atunci Larisa Judele, potrivit Wowbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe