Din ce îşi câştiga Mihai Gâdea banii înainte să vină la Antena 3. E o mare surpriză

Ioana Bucur 01.11.2021, 18:30
Din ce îşi câştiga Mihai Gâdea banii înainte să vină la Antena 3. E o mare surpriză

Astăzi, este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Sute de mii de oameni, poate chiar milioane, urmăresc seară de seară dezvăluirile făcute în timpul emisiunii sale. Dar, înainte de Sinteza Zilei, înainte de televiziune, alesese un cu totul alt drum în viață. Puțini ar ghici din ce își câștiga Mihai Gâdea banii până să se alăture echipei Antena 3.

Mihai Gâdea, viața înainte de Antena 3

De luni până joi, de la ora 21:00, vocea lui Mihai Gâdea se aude în sute de mii de case din România. Emisiunea moderată de el atinge record după record de audiență în momentele cheie ale vieții politice de la noi din țară, iar dezvăluirile făcute de echipa pe care o coordonează au dat peste cap multe dintre planurile de culise ale politicienilor.

Puțini ar bănui că înainte de presă, înainte de televiziune, Mihai Gâdea își alesese un drum total diferit. Este o adevărată vedetă a trustului Intact, din mai 2010 fiind directorul postului de televiziune Antena 3, după ce, înainte, ocupase aceeași funcție la Antena 2 devenită astăzi Antena Stars.

Însă nu la Intact și-a făcut debutul în televiziune. Între anii 2002 și 2004, a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între anii 2004 și 2005 a realizat programe TV pentru Antena 1. Mai mult, înainte să se apuce de jurnalism, ținea predici în bisericile adventiste.

Absolvent de Teologie Adventistă

Mihai Gâdea obținea, în 1999, un doctorat în Istorie de la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea „Ionel Brătianu și epoca sa”. Un an mai târziu, absolvea Facultatea de Teologie Adventistă, studii care i-au permis să țină predici în bisericile cu această religie.

Din ce îşi câştiga Mihai Gâdea banii înainte să vină la Antena 3
Mihai Gadea

Se pare că înainte de cariera uriașă în televiziune, Mihai Gâdea ținea predici în bisericile adventiste și avea chiar mare priză la public. Cei care sunt curioși să îl vadă „în acțiune” pe pastorul Mihai Gâdea, o pot face pe YouTube, într-un material video realizat la o adunare a penticostalilor și în care le vorbește celor prezenți despre un episod din viața sa.

Postul Antena 3, amendat de CNA

Postul condus de Mihai Gâdea a primit recent o nouă amendă de la CNA. Sancțiunea vine pentru mai multe materiale șocante publicate de reporterii televiziunii.

Postul de televiziune a mai primit încă o amendă de 5.000 de lei din cauza unei emisiuni în care se vorbea despre vaccinare şi Covid-19. Ambele materiale au fost difuzate în primăvara acestui an.

„Propun amendă de 5.000 de lei pentru ediţia Subiectiv cu opiniile despre pandemie, vaccinare şi medicaţie. Nu sunt validate academic, iar în platou nu sunt persoane cu expertiză în domeniu, ci doar politicieni şi avocaţi, după cum a spus acesta.”, a precizat Mircea Toma, membru CNA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...