Dieta cu ouă fierte. Cum slăbești 10 kilograme într-un timp record

Daria Petrescu 08.10.2020, 08:44
Dieta cu ouă fierte. Cum slăbești 10 kilograme într-un timp record

Dieta cu ouă fierte este una dintre cele mai des folosite de cei care vor să scape de kilogramele în plus. Înainte de a urma o astfel de dietă, trebuie să ții cont de anumite sfaturi extrem de utile. Pentru a urma o astfel de dietă, trebuie să includeți doar câteva alimente în plus, pentru a reuși să slăbiți într-un timp scurt. Mai mult, țineți cont de faptul că, odată ce s-a terminat perioada în care ţineți această dietă, trebuie să te rezumi la alimente sănătoase. Nu consuma grăsimi şi zahăr în exces. Ai putea risca să pui la loc, kilogramele pe care le-ai pierdut rapid. Iată mai jos, dieta cu ouă fierte, pentru două săptămâni.

Prima săptămână

Luni:

Pentru  micul dejun, consumați 2 ouă fierte şi o portocală. Puteți înlocui portocala cu orice fruct citric. La  prânz, mâncați 2 cartofi dulci fierţi sau copţi şi 2 mere. Pentru cină, aveți nevoie de un bol cu salată de legume şi pui.

Marţi:

Pentru micul dejun aveți nevoiede  2 ouă fierte şi o portocală. La prânz, puteți consuma  un bol cu salată de legume verzi şi pui. La  cină – o salată de legume, o portocală şi 2 ouă fierte.

Miercuri:

De dimineață, consumați 2 ouă fierte şi o portocală. La prânz,  o felie de brânză cu conţinut redus de grăsime, o roşie şi un cartof dulce fiert sau copt. Cina trebuie să fie, ca de fiecare data, cât mai ușoară. Așa că, încercați să nu mâncați mai mult de o salată de legume cu pui.

Joi

Micul dejun  trebuie să include  2 ouă fierte şi o portocală.  Prânzul, un fruct la alegere, iar la cină,  o salată de legume cu pui făcut la abur.

Vineri:

La  mic dejun, mâncați 2 ouă fierte şi o portocală. Pentru prânz, aveți nevoie de o porţie de legume la abur şi 2 ouă fierte, iar cină – o slată cu peşte la grătar.

Sâmbătă:

Începeți ziua cu 2 ouă fierte şi o portocală.  Prânzul  să conțină  un fruct la alegere, iar cina,  legume şi pui făcute la abur. Porția nu trebuie să fie mare, ci potrivită.

Duminică:

La mic dejun, 2 ouă şi o portocală. Continuați cu  prânzul, cu salată de roşii, legume şi pui făcute la abur, La cină  mâncați  legume la abur.

Săptămâna a doua

Luni

Pentru micul dejun  aveți nevoie de  două ouă fierte şi o portocală. La  prânz vă puteți găti  salată de legume cu pui la grătar sau la abur.  Cina trebuie să conțină o portocală, salată de legume şi 2 ouă fierte.

Marţi:

2 ouă fierte şi o portocală, la micu dejun. La pânz,  2 ouă fierte cu legume făcute la abur. Cina trebuie să conțină o  salată de legume cu peşte la grătar.

Miercuri:

Dimineața consumați  2 ouă fierte şi o portocală

– prânz – salată de legume cu pui

cină – o portocală, salată de legume, 2 ouă fierte.

Cum scapi de kilogramele în plus
Cum scapi de kilogramele în plus

Joi:

2 ouă fierte şi o portocală, la micul dejun. Prânzul să conțină  legume la abur, o felie de brânză cu conşinut redus de grăsime şi 2 ouă fierte. De altfel, prânzul este destul de bogat pentru această zi din săptămână. La Cină – salată de legume cu pui.

Vineri:

2 ouă fierte şi o portocală- mic dejun –  prânz – salată de legume cu sardine, cină – salată de legume cu 2 ouă fierte.

Sâmbătă

Dimineața consumați 2 ouă fierte şi o portocală. La  prânz alegeți o  salată de legume cu pui.  Pentru cine, alegeți un fruct, fără altceva în plus.

Duminică

mic dejun 2 ouă fierte şi o portocală. La prânz – legume şi pui făcute la abur, cină – legume şi pui la abur, potrivit csid.ro. Cu această dietă puteți slăbi 10 kilograme în doar 14 zile.

Urmăriți Impact.ro și pe