Dezvăluiri inedite din culisele noului sezon Clanul. Actorul George Ivașcu: „Și noi am fost surprinși”

Stan Filon 15.02.2023, 15:15

Dezvăluiri inedite din culisele noului sezon Clanul, făcute chiar de către actorul George Ivașcu, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Actorul ajuns la 55 de ani a vorbit despre personajul său din celebrul serial. Spune despre „Pelicanul” că are un instinct de supraviețuitor.

Dezvăluiri inedite din culisele noului sezon Clanul

Așadar, George Ivașcu a împlinit pe 15 februarie vârsta de 55 de ani, ocazie cu care a acordat un interviu. A preferat însă să vorbească despre rolul pe care îl interpretează în serialul Clanul, difuzat de Pro TV. Actorul a recunoscut că a fost destul de dificil să-l interpreteze pe Pelicanul, însă totul a devenit mai ușor acum.

„A devenit mai ușor, pentru că am început să mă obișnuiesc cu ce era mai greu. Și anume cu acest fel de a vorbi invers de cum se vorbește. Pelicanul e un personaj care are doza lui de dramatism, dar în același timp și de ridicol. Are un instinct de supraviețuitor care tot timpul îl face să caute soluții și lumea spune: ‘Ăsta nu are cum să iasă din situație’. Și, totuși, iese din toate problemele. Și pot să spun, în premieră, că surpriza cea mare este aceea că și noi am fost surprinși de evoluția personajelor noastre. Nu am știut unde se duc personajele noastre, nu am putut anticipa la început, ce mi se întâmplă în episodul 7 sau 8. Deci va fi categoric un sezon plin de suspans și de imprevizibil”, a declarat George Ivașcu pentru viva.ro.

Dezvaluiri inedite din culisele noului sezon Clanul aduse de actorul George Ivascu(foto)
Dezvaluiri inedite din culisele noului sezon Clanul aduse de actorul George Ivascu(foto)

La filmări se simte ca într-o familie unită

Actorul recunoaște că în echipa alături de care joacă în Clanul se simte ca într-o familie, chiar dacă au mai întâmpinat și probleme. De exemplu, filmările exterioare.

„Suntem ca o familie. Asta este absolut minunat, că în ciuda dificultăților, cum a fost de exemplu filmările exterioare. Pe frigul acesta am avut filmări noaptea și a fost umezeală. Între noi s-a creat o relație atât de frumoasă și de specială, indiferent că e vorba de noi, actorii, dar în primul rând cu echipa, de la make-up la cameraman, director de imagine sau regizori. Și ne înțelegem foarte, foarte bine. Și de aceea, probabil, în spatele acțiunii se simte că ținem mult la ceilalți și ne ajutăm foarte tare. E o stare foarte bună”, a mai declarat George Ivașcu.

George Ivașcu, un actor foarte ocupat

George Ivașcu este un om ocupat. Recunoaște că în afară de muncă, cu greu mai găsește timp pentru altceva. Filmează pentru Clanul, a scos o nouă premieră la teatru și predă și studenților de la actorie.

„Acum, pe perioada filmărilor nu, pentru că sunt nopți întregi de filmat, zile cumulate cu nopți și bioritmul tău e schimbat, dar am scos o nouă premieră de teatru, numită ‘Prieteni la cuțite’. Apoi, tocmai ce am terminat sesiunea cu studenții la facultate. Așadar, am un program destul de plin, ceea ce mă bucură cel mai tare. Dar făcând parte din acest proiect, din Clanul, timpul este alocat și limitat. Am de învățat textul, îmi ocup timpul cu filmările care sunt câte 12 ore pe zi, uneori.

Pelicanul presupune multă experiență, pentru că e un rol de compoziție. Nu e un rol de care să spui așa e el, doar îi zici să spună vorbele și atunci e mult de lucru și la felul lui de a se comporta, al limbajului pe care îl abordează… E total diferit de mine. E atipic și pentru celelalte personaje, adică e Pelicanul”, a mai spus George Ivașcu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...