Dezvăluiri incredibile despre un membru al Guvernului. ”Mi-a propus 3.000 de lei pe lună”. Filmul discuției

Luiza Moldovan 27.04.2020, 15:07
Dezvăluiri incredibile despre un membru al Guvernului. ”Mi-a propus 3.000 de lei pe lună”. Filmul discuției

Dezvăluiri incredibile despre un membru al Guvernului. ”Mi-a propus 3.000 de lei pe lună”. Filmul discuției dintre Secretarul de Stat pe probleme de turism și un afacerist.

Dezvăluiri incredibile despre un membru al Guvernului. ”Mi-a propus 3.000 de lei pe lună”. Filmul discuției

Secretarul de Stat din Turism, Răzvan Pîrjol, este acuzat că i-ar fi oferit unui om de afaceri un post de consilier, ca să nu-și mai exprime părerile despre salvarea turismului la televizor. Răzvan Pascu a venit și cu dovada, scrie gazetadecluj.ro.

”BATAIE DE JOC din partea SECRETARULUI DE STAT DE LA TURISM, Razvan E. Pîrjol

Halucinant. În seara asta îmi scrie un mesaj Secretarul de Stat de la Turism că a văzut niște emisiuni TV în care “am păreri”. Practic, este omul care conduce turismul românesc, în subordinea Ministrului Economiei, Virgil Popescu, dupa ce Ministerul Turismului a fost desființat”, este începutul mesajului lui Răzvan Pascu.

Inițial, lui Răzvan Pascu nu i-a venit să creadă că ideile, pertinente, de altfel, în privința salvării turismului, pe care și le-a exprimat în emisiuni TV sunt de natură să deranjeze într-atât de mult, încât tăcerea sa să fie cumpărată cu un post de consilier.

Ideea lui Pascu se axează pe garantarea de către Stat a voucherelor oferite turiștilor de către agențiile de turism care nu pot da banii înapoi în această perioadă, din motive evidente.

A încercat să-i cumpere tăcerea cu 3.000 de lei pe lună
A încercat să-i cumpere tăcerea cu 3.000 de lei pe lună

În loc să ia ideea în considerație, Pîrjol i-a spus omului de afaceri Pascu să înceteze cu părerile

”Am crezut că e doar o greșeală de exprimare în mesaj, am stat vreo 30 de minute să îi scriu un răspuns cu o idee de garantare de catre Stat a voucherelor oferite turiștilor de către agențiile de turism care nu pot da banii înapoi în această perioadă, din motive evidente. I-am explicat că o văd ca pe o măsură utilă pentru toate părțile implicate, care nu ar costa mult Statul și ar fi un câștig pentru toată lumea: pentru turist, care stă liniștit că nu își pierde banii dacă agenția sau compania aeriană dă faliment, pentru că are voucherul garantat de stat, ar fi util și pentru agențiile de turism care au o presiune uriașă pe umeri acum și nu au prea multe lucruri pe care să le poată face și nici nu le sprijină nimeni, dar și pentru Stat, pt că nu ar trebui să plătească niște sume efectiv, ci doar să GARANTEZE ceva, deci nu sunt costuri foarte mari, plus că tour-operatorii au și asigurări mari de insolvență. În fine, mesajul era puțin mai complex explicat, dar cred ca ați înțeles ideea”, a continuat acesta.

Pascu a mai spus că Pîrjol a încercat să-l cumpere cu un post de consilier, iar la refuzul acestuia Pîrjol i-a spus să-și vadă de treaba lui.

”Mi-a propus un post de consilier, iar când i-am spus că nu sunt interesat mi-a zis să îmi văd de treburile mele. Cei care ne conduc ne spun să ne vedem de treburile noastre. Incredibil.

A continuat și cu alte replici la fel de arogante și halucinante, toate la mișto.

Este omul care reprezintă turismul din România. Voi vă dați seama în ce țară trăim?”, a scris acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe