Dezvăluirea cu care Gina Matache zdruncină noua relație a fiicei sale, Oana. „Eu am ginere”

Badea Violeta 06.03.2023, 19:52

Gina Matache nu mai are liniște de când fiica sa, Oana, a divorțat și și-a refăcut viața alături de Radu Siffreti. Aceasta nu este de acord cu relația blondinei și continuă să-l considere ginere pe Răzvan Miheț. Iată dezvăluirea făcută de cântareața de muzică populară!

Gina Matache este de partea lui Răzvan Miheț. Ce spune interpreta de muzică populară despre fostul său ginere?

Gina Matache și-a pus o mulțime de oameni în cap, care i-au criticat afirmațiile dure pe care le-a făcut la adresa noului bărbat din viața fiicei sale. Cu toate astea, cântăreața de muzică populară nu s-a lăsat afectată de vorbele internauților.

Aceasta spune că a încercat să-i deschidă ochii Oanei. Femeia speră ca fiica ei să se întoarcă la Răzvan Miheț, cel pe care-l consideră încă ginere.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o facă de așa… un impas!

E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic!

Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!”, a spus Gina Matache, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Citește și Adevărul despre relația dintre Oana Matache și noul ei iubit. „Parcă i-a luat mințile”!

Mama Deliei, despre problemele de sănătate
Gina Matache

„A venit un neica nimeni să se facă tătic”

Pe rețelele sociale, Gina Matache l-a criticat în termeni duri pe Radu Siffredi. Însă, atacurile au continuat și în emisiunea lui Teo Trandafir. Gina Matache consideră că bărbatul de 28 de ani nu este potrivit pentru fiica sa, Oana, care are și doi copii cu fostul soț, Răzvan Miheț.

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât…

Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa…

El vorbește în numele Oanei: Noi facem, noi dregem…El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!”, a mai spus femeia.

Citește și Oana Matache a fost la un pas să fie iubita unui bărbat celebru. S-a întâmplat chiar la nunta Deliei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...