Detalii înfiorătoare descoperite la autopsia lui Maradona. Medicilor nu le-a venit să creadă

Stan Filon / 01.12.2020, 20:23
Detalii înfiorătoare descoperite la autopsia lui Maradona. Medicilor nu le-a venit să creadă

Apar detalii uluitoare legate de moartea fenomenului Diego Armando Maradona! Medicii legiști încearcă acum să afle exact de ce a murit legenda fotbalului, chiar dacă oficial se pare că acesta a murit în urma unui edem pulmonar. Aceștia au făcut niște descoperiri tuburătoare.

Medicii legiști au rămas șocați atunci când au făcut autopsia lui Maradona

Fostul fotbalist a murit săptămâna trecută, lăsând un gol imens în fotbalul mondial. A fost condus pe ultimul drum de mii și mii de fani, care au plâns la căpătâiul acestuia. Avea 60 de ani, iar fanii săi spun că Maradona a murit mult prea devreme.

Medicii legişti au stabilit la autopsia corpului fostului fotbalist Dego Maradona că inima acestuia avea o dimensiune neobișnuit de mare. Cordul său cântărea 500 de grame, ceea ce înseamnă aproape dublul unei inimi normale, informează marca.com.

Medicii legisti au ramas socati cand au facut autopsia lui Maradona
Medicii legisti au ramas socati cand au facut autopsia lui Maradona

Inima fostului fotbalist avea dimensiuni diferite față de o inimă normală

Anchetatorii încearcă acum să afle exact ce a cauzat moartea legendei fotbalului argentinian. Sunt examinate probe de urină şi sânge, precum şi inima lui. Specialiștii trebuie să stabilească dacă Maradona a consumat alcool, droguri sau alte substanţe cu puţin timp înainte de moarte, fiind o analiză crucială în ancheta procurorilor din San Isidro.

S-a constatat că inima are cardiomiopatie dilatativă, iar cei care efectuează autopsia au dorit să examineze mai amănunţit sistemul conductor al inimii. Cauza decesului a fost considerată un edem pulmonar secundar acut în urma unei insuficienţe cardiace cronice exacerbate.

Avea doar 60 de ani

Autoritățile consideră că este cel puțin ciudat faptul că medicii nu au vzut dimensiunea mult mărită a cordului fostului sportiv, mai ales că acesta a fost internat în spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. Cu această ocazie medicii ar fi trebuit să îi facă toate analizele pacientului, înainte de operația riscantă.

Intervenția chirurgicală a fost considerată a fi un adevărat succes, iar fostul sportiv s-a recuperat destul de repede, fiind externat la doar câteva zile după operație. Cu toate acestea, Maradona a murit la scurt timp după ce a fost externat. Fostul fotbalist Diego Maradona a încetat din viaţă la 25 noiembrie, la Buenos Aires, la vârsta de 60 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI