Descoperire șocantă! Cum se falsifică testele COVID-19. Ce a putut face o asistentă medicală

Andreea Bisinicu 07.10.2020, 19:42
Descoperire șocantă! Cum se falsifică testele COVID-19. Ce a putut face o asistentă medicală

Scandal în România! O asemenea situație nu s-a mai pomenit! Cum sunt falsificate testele COVID-19! O asistentă a fost prinsă în fapt. Mii de oameni sunt în pericol. Care sunt măsurile care trebuie să fie luate.

Cum se falsifică testele COVID-19

Situaţie incredibilă în plină pandemie de Sars-C0v-2! O asistentă medicală a fost prinsă în flagrant, în timp ce falsifica zeci de teste COVID-19. Cadrul medical a fost arestat deîndată. Oamenii legii au descoperit că femeia fura teste de coronavirus, împreună cu partenerul său de viață, din spitalul în care lucra. Apoi, se ducea și făcea teste la pacienți acasă, contracost.

Infirmiera le lua banii oamenilor speriați și, mai apoi, le vindea rezultate false negative, scrie Playtech.

Descoperire șocantă! Cum se falsifică testele COVID-19. Ce a putut face o asistentă medicală
Descoperire șocantă! Cum se falsifică testele COVID-19. Ce a putut face o asistentă medicală

Incidentul s-a petrecut în spitalul San Paolo din Civitavecchia, Italia. Din fericire, asistenta medicală și partenerul ei au fost prinși, la scurt timp după ce a început să păcălească cetățenii. Au înșelat zeci de pacienți, unii putând fi chiar infectați. În prezent, anchetatorii încearcă să găsească toţi clienţii femeii.

“Rezultatul negativ era semnat de spital, dar în raport apărea că, totuși, pozitivitatea nu este exclusă”, a spus aceasta.

În locuinţa celor doi inculpați s-au găsit mai multe teste COVID-19, dar şi o cantitate foarte mare de materiale medicale. Operațiunea a fost demascată în luna aprilie 2020, când una dintre pacientele asistentei în cauză a apelat la autorități, spunând că i se pare ciudat rezultatul primit de la analize.

Record dublu negativ al cazurilor de COVID-19 în România

Coronavirusul s-a instalat puternic și în România, la fel ca în aproape statele lumii. O parte din măsurile de urgență adoptate de autorități pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19 au încetat, începând cu data de 15 mai 2020. Numărul îmbolnăvirilor, precum și al deceselor continuă, însă, să crească, aproape de pragul de 3000.

UPDATE! Klaus Iohannis, anunț pentru români în ziua cu record dublu negativ al cazurilor de COVID-19
 Klaus Iohannis, anunț pentru români în ziua cu record dublu negativ al cazurilor de COVID-19

Astăzi, 7 octombrie 2020, numărul cazurilor de noi îmbolnăviri a explodat în România, după ce au fost depistate nu mai puțin de 2.958 de cazuri noi de COVID-19.

Și numărul deceselor a bătut toate recordurile în țara noastră, fiind înregistrate 82, în 24 de ore. Până astăzi, 5.203 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, iar numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 142.570 de cazuri.

Președintele sfătuiește românii să respecte regulile de igienă și restricțiile impuse de autorități, pentru a trece mai repede de această perioadă îngrozitoare, care a îngenuncheat întregul mapamond. Klaus Iohannis susține că doar împreună vom putea trece peste această perioadă dificilă.

Urmăriți Impact.ro și pe