Denise Rifai, mesaj neașteptat pentru Viorica Dăncilă: „Nu pot să pricep”. Acuzații dure

Redacția IMPACT 28.11.2019, 12:20
Denise Rifai, mesaj neașteptat pentru Viorica Dăncilă: „Nu pot să pricep”. Acuzații dure

Viorica Dăncilă a ajuns să fie cel mai controversat om politic al momentului. Treptat, ea fost eliminată, pe rând din structurile de conducere, mai întâi din Guvernul României, prin moțiune de cenzură, apoi a fost eliminată din cursa pentru Cotroceni, unde a pierdut în fața contracandidatului său, Klaus Iohannis cu un scor foarte mic. Acum, lovitura cea mare a fost dată de demisia sa din partid, la presiunile celorlalți membri ai formațiunii social-democrate.

Denise Rifai, jurnalista de la postul de televiziune Realitatea TV a avut o reacție acidă îndreptată către Viorica Dăncilă, în contextul în care în urmă cu două zile, aceasta și-a anunțat demisia de la șefia PSD, fiind înlocuită de Marcel Ciolacu.

Denise Rifai „Fugi Veoriko, fugi la Drăganelu la Pension și mulțumește-i!”

Într-o postare pe care Denise Rifai a intitulat-o „Scrisoare pentru Veorika”, jurnalista o ironizează pe fosta șefă a PSD, căreia îi transmite îndemnul de a merge în vizită la Penitenciarul Rahova și de a-i mulțumi lui Liviu Dragnea pentru tot ce se presupune că a făcut pentru ea. Iată de transmite Denise Rifai:

„Scrisoare pentru Veorika.

Partea I

Coana Veoriko,

Mâine, poimâine sau când te mai linișteșți mata, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să te duci fuguța la Draganelu la Pension. Și îi pupi mâna, Veoriko! Dar să i o pupi ca la închinăciune! Îi iei mâna, o pupi smerită și cu evlavie, ți-o duci la frunte și o mai pupi o dată!
Și mai faci ceva, Coana Veoriko. ÎI MULȚUMEȘTI !!!!
ÎI MULȚUMEȘTI LU` DRAGANELU pentru tot ce o făcut El pentru mata în toți anii ăștia!
Pentru TOOOOT ce ți a oferit el ție, coana Veoriko! De la putere și broșe fără de preț, la o țară întreagă așezată la picoare, bre Vioriko!
Te făcu femeie, Veoriko, Draganelu nostru! A mai mare și mai importantă din Toată România Asta!
Ce ți-o dorit inima în toți anii ăștia, ți-o dat! Și tu, șmecheră din fire, ai profitat cât să ți ajungă în zece vieți, nu doar într-asta.
Și la schimb, tu ce făcuși ???? Din secundă condamnării, nici nu mai știai cum îl cheamă și nici că l cunoscusi vreodată!!!
Asta nu mi-a plăcut, Veoriko, niciodată la mata! Cum Veoriko să nu-i recunoști meritele singurului om care ne-a chinuit și a chinuit o țară întreagă că să ne impună drept șef al executivului o Anomalie Politică ca Mata????
Nu, Veoriko, nu pot că să pricep.
Fugi Veoriko, fugi la Draganelu la Pension și MULȚUMEȘTE I Veoriko pentru tot ce o făcut omul asta pentru mata!

To be continued. ?”, este mesajul transmis de jurnalistă pe pagina sa de Facebook. 

Ce spune Denise Rifai despre Viorica Dăncilă.
Ce spune Denise Rifai despre Viorica Dăncilă.