Denise Rifai a făcut marea dezvăluire. Ce calitate foarte importantă trebuie să aibă viitorul său soț

Badea Violeta 09.11.2022, 11:02

Denise Rifai este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Deși apare des la televizor și în presă datorită emisiunii de succes pe care o moderează la Kanal D, vedeta reușește să rămână discretă în ceea ce privește viața sa privată. De curând însă, aceasta a spus cum ar trebui să fie viitorul soț. Iată ce calitate foarte importantă trebuie să aibă!

Denise Rifai, despre cum trebuie să fie viitorul său soț

Denise Rifai este una dintre cele mai populare prezentatoare TV din Romania. Cu toate astea, telespectatorii nu cunosc foarte multe detalii despre viața sa personală. De curând însă, vedeta de la kanal D a făcut declarații despre o posibilă nouă poveste de iubire și cum ar trebui să fie bărbatul din viața ei.

„Tata mi-a zis că trebuie să îmi iau un om care să fie bărbat și să aibă grijă de mine, așa că îl las pe Dumnezeu să aleagă pentru mine și tata o să mă sprijine și o să fie alături de mine în orice moment, pentru că este convins și conștient că o să aleg un bărbat, că o să fie musulman sau creștin sau orice religie ar fi, la noi în casă nu asta contează, contează principiile, contează educația și contează chestiunea aceasta de complementaritate între bărbat și femeie”, a precizat Denise Rifai pentru Unica.ro.

Citește și Ce face Denise Rifai în trafic când nu o vede nimeni. Cum a fost surprinsă celebra prezentatoare TV!

Denise Rifai, dezvăluire din intimitate. Rar face prezentatoarea astfel de mărturisiri, totul are legătură cu un bărbat
Cum ar trebui sa fie viitorul sot al lui Denise Rifai

Cum se descrie Denise Rifai

În cadrul aceluiași interviu, prezentatoarea de la Kanal D a fost pusă să se autocaracterizeze, ținând cont că telespectatorii i-au cunoscut până acum doar latura serioasă. Iată cum s-ar descrie vedeta în doar câteva cuvinte.

„Sunt mai căprioară așa. Sunt o fată caldă, un om bun, pentru că sunt o tipă justițiară, am această mină destul de rigidă, pentru că sunt mediile acestea complicate, dure, unde realmente oamenii trebuie să înțeleagă că tu ești în controlul discuției, în controlul informațiilor”, a declarat Denise Rifai.

Citește și Denise Rifai a recunoscut care este plăcerea sa vinovată. În ce investește prezentatoarea banii (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...