Denis Alibec e un car de nervi după ce s-a accidentat în meciul naționalei. ”Mă duc la analize, chiar nu știu ce e cu mine”

Andrei Cezar 03.09.2021, 14:04
Denis Alibec e un car de nervi după ce s-a accidentat în meciul naționalei. ”Mă duc la analize, chiar nu știu ce e cu mine”

Mirel Rădoi nu se va putea baza în meciul de duminică cu Lichtenstein, de pe Arena Națională, pe serviciile lui Denis Alibec. Atacantul României a ieșit accidentat în ultimele minute ale partidei cu Islanda. Jucătorul împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj este îngrijorat de problemele medicale pe care le-a avut în ultima perioadă și spune că nu înțelege din ce motiv se accidentează atât de des.

Denis Alibec caută răspunsuri pentru problemele sale medicale: ”Ceva se întâmplă cu mine”

Denis Alibec a fost introdus titular de Mirel Rădoi în meciul câștigat de România, la Reykjavik, cu Islanda, scor 2-0. Atacantul naționalei a avut o prestație bună, trecând pe lângă deschiderea scorului chiar în primele minute ale partidei, când a trimis mingea puțin peste portă de la mare distanță, după o greșeală a goalkeeper-ului nordic.

Alibec a dus o luptă continuă cu fundașii adversarilor, însă a fost faultat în repetate rânduri de către aceștia ca ultimă soluție de a opri acțiunile vârfului României. În minutul 76, Denis nu a mai putut să continue o fază de atac către poarta lui Runarsson, deși se afla într-o poziția avantajoasă, unu la unu cu adversarul.

Atacantul ”tricolorilor” a ieșit accidentat, acuzând o problemă la coapsa stângă. El a fost înlocuit de Jovan Markovic, care a jucat primele sale minute în tricoul naționalei. La finalul partidei, chiar dacă s-a declarat mulțumit de rezultul obținut de România, Alibec a mărturisit că nu își poate explica din cauza căror motive se accidentează atât de des în ultima perioadă.

Denis Alibec e un car de nervi dupa ce s-a accidentat in meciul nationalei. ”Ma duc la analize, chiar nu stiu ce e cu mine”
Denis Alibec e un car de nervi dupa ce s-a accidentat in meciul nationalei. ”Ma duc la analize, chiar nu stiu ce e cu mine”

”Îmi pare rău că nu pot să duc trei luni fără să mă accidentez”

Important e că am câștigat. Am venit aici cu gândul la victorie și s-a văzut lucrul acesta, ne-am mobilizat împreună cu staff-ul și cred că am facut un meci foarte bun. Îmi pare rău, chiar nu pot să duc trei luni fără să mă accidentez.

Nu știu ce să mai fac, mă pregătesc, fac prevenție. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize. Eu zic că putem să luăm cele șase puncte, dacă vom juca așa nu cred că poate să ne oprească nimeni. Toți cei care au intrat astăzi au făcut diferența”, a spus Denis Alibec, într-un interviu acordat pentru FRF.

Mirel Rădoi mai are la dispoziție doar doi atacanți ”pur-sânge” în lotul său pentru meciurile cu Lichtenstein și Macedonia de Nord. Este vorba de Jovan Markovic și Denis Drăguș.

În următoarea rundă din preliminariile CM 2022, România va întâlni Lichtenstein. Meciul este progrmat duminică, 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Apoi, pe 8 septembrie, ”tricolorii” urmează să joace în deplsarare cu Macedonia de Nord.

România se află pe locul 4 în Grupa J cu 6 puncte. Liderul clasamentului este Armenia cu 10 puncte, urmată de Germania cu 9 puncte și Macedonia de Nord cu 7 puncte.

Urmăriți Impact.ro și pe