Demisie importantă în PSD. Senatorul a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook

Ana Anitoiu 21.10.2020, 09:47
Demisie importantă în PSD. Senatorul a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook

Un senator, fin al Liei Olguța Vasilescu, și-a anunțat demisia din PSD, marți seară, printr-o postare pe platforma de socializare Facebook. Politicianul a explicat și motivul pentru care a luat această decizie.

Cine și-a dat demisia din PSD și care a fost motivul

Este vorba despre senatorul Radu Preda, care a decis să își dea demisia din PSD după 14 ani în care a făcut parte din acest partid.

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură. Astăzi, drumurile noastre se despart”, a scris Radu Preda, pe Facebook.

Conform unor surse ale Antena 3, cel care ar fi luat decizia de a-l trece pe Radu Preda pe locul 11 pe liste ar fi fost chiar Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu.

Demisie importantă în PSD. Senatorul a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook
Demisie importantă în PSD. Senatorul a făcut anunțul printr-o postare pe Facebook

În ce tabără a trecut senatorul, după demisia din PSD

În plus, senatorul Radu Preda a dezvăluit că s-a înscris în PMP și că va fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe prima poziție.

”Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.

Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine! Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit. Cu prietenie, Radu”, a mai scris Radu Preda, în postarea de pe Facebook.

Reacțiile oamenilor au fost împărțite. Unii l-au ironizat și l-au blamat. ”Cum să pleci la alt partid după atâția ani? Asta meritați pentru că ați tăcut la dezbaterile interne și ați ales o echipa de vânzători în conducere. Eu cred că PSD vrea să piardă alegerile” și ”Ce să facă Omu a rămas fără ciolan! Vine Iarna ziua scurtă noaptea lungă ce să facă dacă nu are Ciolanu de Ros!!!!”, au fost două comentarii.

Alții, însă, i-au luat apărarea. ”Toți cei care jigniți fără să vă puneți în locul domnului senator, ia mai gândiți-vă, să muncești 14ani cu trup și suflet ,să crezi și să crești în acest partid, iar când ar trebui să i se recunoască meritul (nu uitați că meritul cel mai mare în succesul PSD Dolj i se datorează, ipocrit ar trebui să nu recunoști),este dat la coadă. Nu îmi vine să cred! Un om ca, Radu Preda, nu o să mai aibă în veci PSD. Jos pălăria!” și ”Chiar o pierdere a unei persoane capabile și deosebite. Mult succes”, au fost două astfel de comentarii.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...