Delia face dezvăluiri picante din intimitatea cu Răzvan. Cum își petrec cei doi soți nopțile. „Nu cred că mi-ar plăcea”

Badea Violeta 22.12.2022, 13:51

Delia se iubește cu Răzvan Munteanu de mai bine de un deceniu. Cei doi formează un cuplu extrem de sudat și apreciat, iar cântăreața este foarte mândră de relația pe care o are cu omul de afaceri. În cadrul podcastului „Aproximativ discuții” cu Gojira, vedeta a dezvăluit şi câteva detalii din intimitatea poveştii de dragoste cu acesta. Iată cum își petrec cei doi soți nopțile!

Detalii neștiute din intimitatea cuplului Delia – Răzvan Munteanu

Delia trăieşte de ani buni o frumoasă poveste de iubire cu Răzvan Munteanu. Relația celor doi s-a concretizat într-un mariaj de aproximativ 10 ani de zile, dar cântăreața și soțul său se iubesc ca în prima zi și demonstrează acest lucru ori de câte ori au ocazia.

De curând, îndrăgita artistă a vorbit cu sinceritate despre povestea sa de iubire. Totodată, aceasta a oferit și detalii din intimitatea cu Răzvan Munteanu și cum reușesc cei doi soți să mențină aprinsă flacăra iubirii.

 „Ne vedem, nu avem mai mult de 2 seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim 3. Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună”, a spus Delia.

Citește și Delia și-a uimit fanii cu ultima apariție. Hainele n-au mai reușit să ascundă nimic!

Razvan Munteanu si Delia
Razvan Munteanu si Delia

„Ne completăm perfect”

Delia are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său. Artista îl descrie pe Răzvan Munteanu drept un tip extrem de calculat și se felicită pentru că, la un moment dat, i-a propus acestuia să-i fie nu doar soț, ci și manager.

„Răzvan este pe științe exacte, eu sunt o parte creativă, el e cu spirit și calcule și de toate. Ne completăm perfect. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și am avut eu intuiția să-mi dau seama că el are potențial de așa ceva.

Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta. Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri.

E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe.

Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva? Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit.

Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună. Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu”, a spus artista.

Citește și Cum s-a răzbunat Edi Iordănescu pe Delia Matache. S-a întâmplat la ceva timp după ce s-au despărțit!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...