Delia, dezvăluiri din intimitatea relației cu Răzvan Munteanu. Pe ce se bazează căsnicia celor doi

Ioana Bucur 01.06.2022, 18:18
Delia, dezvăluiri din intimitatea relației cu Răzvan Munteanu. Pe ce se bazează căsnicia celor doi

Are o carieră la care orice artist la început de drum visează, este implicată în două proiecte de televiziune îndrăgite de publicul din România, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de bărbatul care îi este nu doar sprijin ci și partener în cele mai frumoase aventuri. Din exterior, par a avea o relație perfectă, însă nici ei nu sunt feriți de momente mai tensionate. Recent, Delia a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia cu Răzvan Munteanu.

Ce spune Delia despre relația cu Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu nu sunt doar doar un cuplu, ci și o echipă. Au pasiuni comune, profită de fiecare moment petrecut împreună, pleacă în vacanțe în destinații spectaculoase, își sunt sprijin reciproc. Din exterior, par a avea o relație perfectă, romanticii ar spune că sunt suflete pereche.

Sunt împreună de mai bine de un deceniu, și anul acesta vor sărbători zece ani de la nuntă. Oricât de fericiți ar fi, chiar și în cele mai armonioase cupluri mai apar și momente tensionate, certuri mici, dar care pot agita apele. Recent, artista a dezvăluit că relația lor se bazează pe înțelegere, respect, și că atunci când se ceartă, cel care cedează primul este, de regulă, cel care a greșit.

„Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regulă cedează cel care a greșit”, a spus Delia, potrivit Libertatea.

Delia, dezvăluiri din intimitatea relației cu Răzvan Munteanu. Pe ce se bazează căsnicia celor doi
Delia Matache și Răzvan Munteanu

„Nu sunt genul care să respecte rețete de succes”

Mereu excentrică, un artist complet și complex, Delia face din nou furori pe YouTube, după lansarea piesei „OTZL GLTZ”, o manea rock dedicată echipei de fotbal Oțelul Galați. Videoclipul piesei, postat pe platforma online, doar de trei zile, a depășit deja un milion de vizualizări și a intrat în top 10 în trendingul românesc. Fanii ei vor avea ocazia să audă hit-ul live, pe 1 și 2 iunie, în cadrul concertelor „Rockadelia”, un concept nou pentru ea.

„Îmi place să surprind, îmi place să mă reinventez, nu sunt genul care să respecte rețete de succes. Și cred că deja mi-am obișnuit publicul cu această abordare. Gândul acesta a apărut de ceva timp, mai ales că am lansat piese cu vibe rock, am interpretat piese pe zona aceasta și conceptul a venit cumva firesc. Sunt super entuziasmată și abia aștept să prezint „Rockadelia” fanilor mei. Două zile crazy la Verde Stop Arena pe 1 și 2 iunie. Mai sunt puține bilete disponibile, așa că grăbiți-vă!”, a spus Delia, pentru Ego.ro.

Vedeta Antena 1 a mărturisit că toate concertele de acest tip, susținute în fața unui public numeros, îi dau o doză de adrenalină și șansa de a se explora nu doar ca artist, ci și ca om, și să își depășească barierele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...