Delia a recunoscut de ce se îmbracă uneori excentric. Ce spune cântăreaţa despre persoanele care o critică

Badea Violeta 06.01.2022, 15:56

Delia Matache este poate cea mai excentrică cântăreață din țara noastră. Frumoasa solistă ține foarte mult la imaginea sa și face senzație cu fiecare apariție în public sau în mediul online. Nu mai este niciun secret pentru nimeni că blondina deține o întreagă colecție de haine de lux, așa că nu ratează nicio ocazie de a posta fotografii sexy cu ea. Totuși, nici artista nu duce lipsă de critici din partea internauților!

Delia, despre aparițiile ei excentrice

Delia, în vârstă de 39 de ani, este una dintre cele mai apreciate, îndrăgite și talentate cântărețe din România, dar cu toate acestea, frumoasa blondină nu duce lipsă de critici din partea internauților.

Jurata de la X factor este o persoană extrem de populară în țara noastră și are mii de admiratori, dar și persoane care nu o plac și îi aduc reproșuri în privința hainelor.

Cu toate astea, vedeta nu ține cont de părerea oamenilor și continuă să se fotografieze în cele mai provocatoare ipostaze. Superba blondină recunoaște că este pasionată de poze și nu are de gând să renunțe la stilul său.

,,Nu îmi place ideea să pozez goală. Parțial goală am pozat, dar niciodată nud. (…) Sunt pasionată de poze și îmi place să le fac chiar eu.”, a declarat solista, potrivit bzi.ro.

Delia
Delia

Întrebarea care o deranjează pe Delia

În cadrul unui podcast produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Delia a dezvăluit că anumiți fani o întreabă mereu ce vârsta are.

Cântăreața a mărturisit că pentru ea acest aspect nu este important. Deși se apropie de 40 de ani, Delia este o femeie extrem de frumoasă, care preferă să-și trăiască viața la maximum și nu se ghidează după vârsta din buletin.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy, încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează.

Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic: S-a întâmplat ceva? Care e problema?”, a declarat artista, în cadrul unui podcast găzduit de Gojira.

Dincolo de cariera impresionantă, Delia are și o căsnicie frumoasă cu Răzvan Munteanu. Anul acesta, cei doi vor împlini 10 ani de mariaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...