Delia a fost desființată pe internet. Clipul care i-a revoltat pe fani: ‘Ești de Doamne ferește’ VIDEO

Stan Filon 22.08.2023, 11:32
Delia a fost desființată pe internet. Clipul care i-a revoltat pe fani: ‘Ești de Doamne ferește’ VIDEO

Delia a fost desființată pe internet, după ce a postat pe rețelele sociale o piesă la care lucrează în prezent și care urmează să fie lansată. Artista a reușit să șocheze, ca de obicei, iar mulți dintre fanii săi nu au reacționat tocmai bine.

Delia a fost desființată pe internet

Delia Matache nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, dar și printre cele mai bune voci de pe plaiurile mioritice. Artista a reușit de multe ori să șocheze cu alegerile sale vestimentare, dar și cu melodiile pe care le lansează.

Cu toate acestea, piesele sale devin rapid hit-uri și sunt fredonate de milioane de fani de-ai săi. Ei bine, ultima piesă la care lucrează pare cel puțin altfel, iar videoclipul ei a șocat întregul internet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Roka Records (@roka.records)

Sirena Delia Matache mănâncă carne crudă

Cunoscuta cântăreață se pare că joacă rolul unei sirene, care ademenește un pescar cu cântecul ei plin de vrajă. Sirena îl atrage în mrejele sale pe bărbat doar pentru …a-i consuma carnea. Cel puțin așa reiese din fragmentul pe care vedeta l-a postat pe rețelele sociale.

Mai mult decât atât, sirena Delia Matache apare în imagini în timp ce consumă carne crudă. Ține în mână o halcă serioasă de carne crudă din care mușcă cu poftă. Momentul a șocat întregul internet, iar fanii săi nu s-au sfiit să-și declare uimirea.

”Come on girl! Nu as vrea sa cred ca ai intrat in grupul satanistilor Holywoodieni. Vrei si tu ca Rihanna sa transmiti mesajul satanist al elitelor mondiale (cu grafen etc.)? Pedofilia = pierdera inocentei umane. Nu avem nevoie de asta. Please get out from these Satanic rituals! That’s not art! That’s the Devil and it’s extremely sad. Sper ca lumea sa se trezeasca si sa refuze aceasta Blasfemie. God bless us all”, este mesajul postat de una dintre urmăritoarele Deliei Matache.

Fanii își fac cruce cu două mâini

”Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu tine,Delia. Ai avut melodii minunate,dar acum sunt grotești. Nu mai ești artista căreia îi fredonam cântecele. Astea sunt jalnice”, ”Au intrat banii de la illuminati?”, ”Când imaginația se termina și muzica buna nu se combina frumos în cuvinte și note, începe „ieșirea din minți ” cu cururi goale și mai nou videoclipuri cu carne crudă, ma mir cum e totuși aceasta de animal și nu de om, era mai picant totuși… Oamenii te iubesc și au început sa te aprecieze pentru talent, de ce tot va chinuiți sa fiti ca ceilalți, voi oamenii talentați deja sunteți speciali și mai mult foarte frumoasă ești, de ce tot te chinui sa pari ca toate complexate care își baga silicon și tone de machiaj ca, cumva sa para ca tine Delia. Ele sunt mai, tu ești una, fii tu însuți asa cum te-am apreciat cu totii de la început, nu merge in acest val de prostie, doar nu ai devenit frumoasă și stiuta de toți pentru că este Instagram și Facebook, tu ești Delia cea talentata dinainte ca acestea sa apară, de cururi goale și creiere proaste oamenii sunt sătuli”. Sunt doar câteva dintre sutele de astfel de mesaje pe care artista le-aprimit după ce a postat clipul piesei care pare că se va numi…”Sirena Apelor”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...