Delia a dezvăluit motivul pentru care nu ar participa niciodată la Asia Express. „Am văzut niște oribilități”

Andra Daoud 27.01.2022, 15:50

Delia Matache are o pasiune pentru vacanțele exotice și pentru aventură, însă sunt lucruri pe care nu le-ar putea face niciodată, după cum ea însăși a declarat. Deși alege des țări asiatice pentru a-și petrece vacanțele, nu s-ar vedea niciodată în postura de concurentă la Asia Express. Cântăreața a lămurit motivul pentru care nu ar spune „Da” unei asemenea provocări, deși mulți ar vedea-o în postura de concurentă.

Delia a dezvăluit motivul pentru care nu ar participa niciodată la Asia Express

Îi plac destinațiile exotice și aventura, mâncarea cu specific internațional și să bată la pas orașe și sate din te miri ce colț al lumii, însă nu ar face niciodată acest lucru din postura de concurentă la Asia Express. Delia Matache este cunoscută pentru locurile exotice în care alege să-și petreacă vacanțele, iar țările din Asia pe care le-a vizitat se numără printre cele care au impresionat-o.

Mulți ar vedea-o potrivită pentru a participa la Asia Express, însă ea nu se imaginează deloc în acea postură. Deși a spus în repetate rânduri că nu îi surâde ideea de a participa la show, nu a oferit explicații, până acum. Artista și soțul ei au fost invitați recent în podcastul lui Codin Maticiuc, iar la un moment dat a venit vorba și despre Asia Express, moment în care Delia a fost cât se poate de sinceră:

Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă, fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea! (…) Eu nu vreau să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci.” a povestit Delia, în podcastul „La mijloc”.

Delia a dezvăluit motivul pentru care nu ar participa niciodată la Asia Express. „Am văzut niște oribilități”
Delia și soțul ei, în timpul unei vacanțe recente

Delia și Răzvan, vacanțe cu peripeții

Delia are la activ mai multe vacanțe cu peripeții. Are câte o poveste pentru aproape fiecare destinație pe care a bifat-o, de la Bucegi până în Maldive sau Seychelles. Într-un alt podcast, Delia povestea că îi place la nebunie să facă drumeții pe munte și merge des pe trasee montane cunoscute din țara noastră. Are însă o teamă: îi este foare frică să nu se întâlnească cu urși.

Într-o altă vacanță la munte, în Europa de data aceasta, Delia a fost cât pe ce să fie împunsă de o vacă. Ea a povestit în trecut că era cu soțul ei în vacanță și s-au apropiat periculos de mult de o turmă de vaci, crezând că sunt inofensive. Animalele s-au speriat și au început să îi fugărească, moment în care Delia și soțul ei, Răzvan, au rupt-o la fugă.

Nici vacanțele în Africa nu au fost lipsite de emoții. În timp ce se plimbau printr-un trib de băștinași, alături de un ghid, și făceau fotografii, un bărbat a fost deranjat de prezența lor și i-a amenințat cu toporul. Ghidul a trebuit să intervină și să îi explice localnicului că nu îi invadează spațiul și că vor pleca imediat. S-a întâmplat chiar în luna de miere a celor doi.

Cea mai recentă destinație pe care au bifat-o cântăreața și soțul ei a fost Seychelles, loc ales și de Smiley și Gina Pistol pentru vacanța de la începutul anului 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe