Deea Maxer, surprinsă în compania unui alt bărbat după divorțul de Dinu: „Am deja tot ce am nevoie”

Beatrice Dumitru 10.04.2023, 15:34
Deea Maxer, surprinsă în compania unui alt bărbat după divorțul de Dinu: „Am deja tot ce am nevoie”

Deea și Dinu Maxer au decis să se despartă după 18 ani de relație și 14 de căsătorie, iar anunțul divorțului a luat prin suprinderea pe toată lumea. Imediat au apărut și zvonuri referitoare la o presupusă infidelitate și s-a spus că Deea Maxer a ar fi renunțat la căsnicie din cauza unui alte persoane. Ea a avut și o primă reacție după ce a postat o fotografie alături de un alt bărbat.

„Tot ceea ce am este tot ce am nevoie”

Dinu și Deea Maxer formau unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, dar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi foști parteneri au rămas în relații foarte bune și chiar locuiesc în același bloc, dar la etaje diferite. Artista a fost acuzată în spațiul publuc că ar fi divorțat pentru că s-ar fi îndrăgostit de medicul ei estetician.

După divorț, Deaa Maxer este tot mai activă în mediul online și recent a postat o fotografie în care se afișa în compania altui bărbat, ceea ce a stîrnit uimire în rândul urmăritorilor săi. Mai mult, a venit și cu o postare care i-a dus și ami mult în în eroare pe aceștia.

Deea Maxer, surprinsă în compania unui alt bărbat după divorțul de Dinu: „Am deja tot ce am nevoie”
Deea Maxer a divorțat de soșul său după 14 ani de căsnicie.

Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine. Am succes, sunt pașnică, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”, a scris Deea Maxer.

Bărbatul alături de care Deea Maxer s-a afișat este bunul său prieten Cristian Bucă, un cunoscut make-up artist din România.

Dinu Maxer, despre motivul divorțului de Deea

Dinu Maxer a vorbit despre motivele divorțului și a mărturisit că magia din cuplu a început să dispară din anul 2019, după ce a venit pe lume fiica cuplului, Maysa. Ușor, ușor relația s-a degradat și a devenit una platonică.

Am tot sperat că ne vom împăca, până în ultimul moment. Am tras mai mult. Tot ea a fost prima care și-a dat verigheta jos de pe deget și care în ultima perioadă nu mai posta poze cu mine, pentru că nu mai simțea (…) La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maysa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubire, a suferit și a început să sufere pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică”, a afirmat Dinu Maxer.

Dinu Maxer a mai ținut să lămurească că nicio persoană nu a intervenit în relația lor și amândoi sunt singuri în prezent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...