Dedeman dă lovitura cu aceste dispozitive puse la vânzare. Sunt la preţ foarte bun, clienţii vor da năvală în magazine

Stan Filon 03.02.2022, 08:05
Dedeman dă lovitura cu aceste dispozitive puse la vânzare. Sunt la preţ foarte bun, clienţii vor da năvală în magazine

Dedeman își așteaptă clienții în fiecare zi cu mii de produse. Printre acestea regăsim și trei produse foarte atractive pentru pasionații de gadget-uri. Rafturile magazinelor cu siguranță se vor goli rapid, deoarece aceste trei produse sunt foarte utile, dar sunt dotate și cu tehnologie nouă. În plus, nu costă nici foarte mult, așa că fanii magazinelor Dedeman vor fi încântați.

Dedeman dă lovitura cu aceste dispozitive smart puse la vânzare

Dedeman este una dintre cele mai mari companii cu capital românesc. În 2020, compania a înregistrat un profit net de 3,3 mld. lei (690 mil. euro), fiind cel mai mare pro­fit net al unei companii cu capital privat ro­mânesc din istorie. Are 12.000 de angajați și 57 de magazine pe întreg teritoriul țării. Iată că acum compania Dedeman vine cu o surpriză plăcută pentru pasionații de tehnologie. Aceasta este combinată perfect cu utilitatea pe care o au în general produsele pe cae le găsim la Dedeman. În magazine vom găsi o ofertă bogată de dispozitive inteligente, iar dintre acestea ne-au atras de data aceasta atenția trei produse interesante, de care clienții care le-au cumpărat sunt foarte mulțumiți.

Așadar, puteți cumpăra acum de la Dedeman un dispozitiv inteligent 2-în-1. Este bec LED cu luminițe RGB, dar și boxă bluetooth cu putere de 3W și este disponibil la prețul promoțional de 59,90 lei. Produsul este marca Hoff și se conectează la smartphone prin intermediul aplicației Magic LED. Becul are soclu E27, iar temperatura luminii poate fi setată în intervalul 2.700 – 6.500K.

Dedeman da lovitura cu aceste dispozitive smart puse la vanzare
Dedeman da lovitura cu aceste dispozitive smart puse la vanzare

Primiți alerte atunci când cineva pătrunde în curte sau în casă

Tot la rafturile Dedeman mai găsim o adevărată ofertă. Senzorul de mișcare inteligent PNI Safe House PG06, care transmite alerte pe smartphone în caz de intruziune și poate fi folosit în apartamente, case, birouri, camere de hotel, curți sau garaje. Senzorul are un unghi de detecție de 110 grade și o distanță maximă de detecție de 10 metri. Controlul dispozitivului se face prin intermediul aplicației Tuya Smart, disponibilă în App Store și Google Play. Nu are anevoie nici de alimentare la priză, deoarece folosește o baterie CR123A și funcționează la temperaturi cuprinse între -10 și 50 de grade Celsius.

Ați plecat de-acasă, dar nu vă mai amintiți exact dacă ați scos sau nu mașina de călcat din priză? Ei bine, nu mai este nevoie să vă întoarceți din drum, deoarece Dedeman vine în sprijinul dumneavoastră cu un produs foarte util: prelungitorul smart. Acesta poate fi controlat de la distanță, iar modelul pe care îl găsim la Dedeman este Nedis WIFIP311FWT, disponibil la prețul de 227 de lei. Are trei prize, iar aplicația dedicată permite programarea independentă a acestora. Produsul oferă suport pentru asistenți vocali digitali precum Amazon Alexa și Google Assistant. Prelungitorul suportă, conectate în același timp, dispozitive cu putere maximă de 3.680 W. Cablul de alimentare are lungime de 1,8 metri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...