Decizie radicală luată de soția lui Pavel Bartoș. Actorul a anunțat în premieră

Badea Violeta 01.09.2022, 11:28

Pavel Bartoș este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori și prezentatori TV de la noi din țară. Dincolo de cariera sa impresionantă, acesta este un familist convins și este căsătorit de mulți ani cu Anca cu care are trei fetițe, pe Sofia, Rita și Eva. Partenera de viață a vedetei de la Pro TV a renunțat la cariera de actriță și om de radio pentru a avea grijă și a le oferi o educaţie exemplară micuțelor, dar acum a luat o decizie radicală. Anunțul a fost facut chiar de către Pavel Bartoș!

Soția lui Pavel Bartoș a luat o decizie radicală

Pavel Bartoș și Anca și-au unit destinele în anul 2003. Cei doi au împreună trei fete minunate. De când au venit pe lume micuțele, Anca a încercat să le ofere tot timpul ei, ba chiar a renunțat la cariera de actriță și om de radio pe care o avea.

Soția lui Pavel Bartoș a pus familia pe primul loc și nu a avut nicio urmă de regret. Acum însă, Anca este dispusă să o ia de la zero în ceea ce privește viața sa profesională. Aceasta s-a înscris la Facultatea de Medicină și visează să devină pediatru.

„Era un vis al ei, de mai mult timp îmi tot povestea. Datorită ei avem familia asta frumoasă, ea a fost liantul principal în toate acestea, iar la un moment dat, știi cum e, vrei să realizezi și visurile pe care le-ai avut.

Dacă nu acum, atunci când? De ce nu? A avut ambiția asta. Eu nu știam că este atât de învățat la Medicină. Doamne… este enorm. Acum a trecut cu brio în anul patru.

Îi place enorm de mult, are har și mă bucur. Decât să regreți o viață întreagă că nu ai îndrăznit, mai bine ai bucuria că măcar ai încercat. Poate o să fac, poate nu o să fac, dar în cazul ei sigur va fi o profesie pentru tot restul vieții.

Va fi pediatru, va fi chirurg, nu știu, să vedem. Decizia îi aparține în totalitate. Normal că ne-a schimbat puțin dinamica vieții, pentru că înveți cam toată ziua, fiind student la Medicină, dar uite că ne-am reglat din mers. A fost ușor, a fost greu, dar important e să ne susținem unul pe altul.”, a declarat Pavel Bartoș pentru viva.ro.

Pavel Bartoș a trecut prin momente grele alături de soția sa
Pavel Bartoș și soția sa, Anca

„Au fost foarte multe încercări”

În cadrul aceluiași interviu, Pavel Bartoș a recunoscut că mariajul său nu este tocmai unul perfect. Acesta a precizat că el și Anca au trecut prin momente dificile, dar comunicarea a reușit să le salveze căsnicia.

„Pasiunea este de bază. De fapt, pasiunea este începutul tuturor lucrurilor, dar după aceea este foarte importantă comunicarea, cum devenim noi prieteni.

Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră.

Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu. Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată.

Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem.”, a mărturisit actorul pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...