Decizie de ultimă oră în procesul lui Mario Iorgulescu. E oficial, chiar dacă el nu este de față

Stan Filon 15.12.2021, 16:48
Decizie de ultimă oră în procesul lui Mario Iorgulescu. E oficial, chiar dacă el nu este de față

Vești proaste pentru Mario Iorgulescu! Procesul în care fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat de omor poate să înceapă, după ultima decizie luată de Curtea de Apel, care a hotărât că dosarul nu trebuie retrimis la Parchet, ci poate începe în lipsa inculpatului. Acesta se pare că se află în Italia, țară unde s-a tratat după ce a provocat un accident rutier soldat cu o victimă.

S-a luat o decizie în dosarul lui Mario Iorgulescu

Așadar, magistrații de la Curtea de Apel București au decis ca procesul poate să înceapă în lipsa lui Mario Iorgulescu. Instanța a trebuit să ia decizia să trimită din nou dosarul procurorilor sau dacă procesul poate începe la Tribunalul București. Magistrații au analizat excepțiile invocate de avocații lui Iorgulescu, iar decia este aceasta:

„Contestaţie – respins – înch. 570/CO-CP/ În baza art. 425 ind. 1 alin. (7) pct. 1 lit. b) Cod procedură penală raportat la art. 347 Cod procedură penală, respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul IORGULESCU GINO MARIO împotriva încheierii penale din data de 07 decembrie 2020 pronunțată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalul Bucureşti – Secţia I Penală în dosar nr. 20691/3/2020/a1. În baza art. 275 alin. (2) Cod procedură penală, obligă pe contestatorul – inculpat la plata sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în contestație”. Decizia Curții de Apel este una definitivă.

S-a luat o decizie in dosarul lui Mario Iorgulescu
S-a luat o decizie in dosarul lui Mario Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu va fi judecat în lipsă pentru omor

Mario Iorgulescu este acuzat de procurori de omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. Mai exact, Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a provocat un accident foarte grav, în anul 2019. Mario Iorgulescu a trecut pe culoarea roșie a semaforului, a pierdut controlul bolidului său Aston Martin și a pătruns pe contrasens. A intrat direct în mașina condusă de un tânăr de 24 de ani care a murit pe loc. Fiul președintelui LPF circula cu nu mai puțin de 240 de km pe oră.

Acesta a fost și el rănit la rândul său, iar familiaa decis să-l transfere la o clinică privată din Italia, unde a primit îngrijirile medicale necesare. De atunci însă, Mario Iorgulescu se pare că nu a mai venit în România, iar misiunea oamenilor legii din țara noastră a fost una foarte grea pentru aflarea adevărului și pentru soluționarea cazului, mai ales că Mario Iorgulescu suferă acum și de un fel de amnezie și alte probleme neurologice, după cum a susținut tatăl său în fața anchetatorilor.

Mario Iorgulescu mai are și alte probleme serioase cu legea. Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare pentru complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, după ce ar fi fost implicat în răpirea, sechestrarea și agresarea unui bărbat.

Urmăriți Impact.ro și pe