Decizia pe care a luat-o fiica Ralucăi Moianu. Și-a planificat deja viața. „E foarte organizată”

Andrei Simion 17.01.2023, 19:00

Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!” de la TVR, a dezvăluit ce decizie a luat fiica ei în privința viitoarei sale profesii. Tânăra și-a planificat deja viața și a refuzat o oportunitate la care alte fete pot doar să viseze.

Raluca Moianu, despre decizia luată de fiica ei

Fiica Ralucăi Moianu, Maria, și-a serbat majoratul duminica trecută. Tânăra nu calcă pe urmele mamei sale, ci își dorește să meargă la Facultatea de Drept și să devină fie procuror, fie avocat sau notar.

„Își dorește să ia Bacul, apoi să intre la facultate, să-și ia carnetul auto, cred că în această ordine, toate. Mara va merge la Drept. Vrea să se facă avocat, notar sau procuror, magistrat, va decide ea în timp.

Dar acesta este drumul. Și nu vrea să plece din țară, zice că e nevoie de tineri și, aici, acasă. Așa că am noroc că vrea să rămână lângă mama ei. Ea e foarte organizată așa că, recunosc, ea impune uneori programul nostru de weekend”, a spus Raluca Moianu, pentru Playtech Știri.

Decizia pe care a luat-o fiica Ralucăi Moianu. Și-a planificat deja viața. „E foarte organizată”
Raluca Moianu si fiica ei

Ce șansă a refuzat fiica Ralucăi Moianu

De asemenea, Raluca Moianu a dezvăluit că fiica sa a avut, printre altele, șansa de a deveni imaginea unui brand de bijuterii, dar nu a fost interesată de această oportunitate la care alte tinere de vârsta ei pot doar să viseze.

„Au fost solicitări, cel mai recent pentru un brand de bijuterii, dar nu își dorește contracte de imagine.

Media nu o interesează, am fost invitată cu ea în emisiuni, a fost o dată, dar nu se simte atrasă. Nici de radio. Va merge pe drumul ei, cu Facultatea de Drept”, a mai spus Raluca Moianu.

Raluca Moianu, care este și realizatoare de emisiuni la postul de radio Gold FM, a mai spus că în acest an va da startul unei noi sesiuni de cursuri de public speaking pentru cei interesați să-și dezvolte abilitățile de comunicare.

Urmăriți Impact.ro și pe