Decizia finală luată de soția lui Ilie Năstase. Ce a publicat judecătoria Constanța

Iancu Andreea, Ana Ionescu 26.10.2021, 21:01

Soția lui Ilie Năstase, Ioana, lăsa să se înțeleagă în ultima sa postare de pe pagina de Facebook că lucrurile între ea și fostul tenismen nu se îndreaptă deloc pe un făgaș bun. Doar câteva luni au rezistat cei doi împreună, după ce la începutul anului Ioana sunase la 112 pentru a anunța că soțul său a reacționat nervos și a agresat-o. Deși s-a decis să îl ierte, ulterior cei doi au ajuns până în fața instanței. Totuși, Ioana Năstase a hotărât să treacă cu vederea, iar cuplul părea să își revină. De curând însă, soția lui Ilie Năstase a luat decizia finală. Informația a apărut deja pe site-ul judecătoriei din Constanța.

Ce decizie a luat soția lui Ilie Năstase

Ilie Năstase și Ioana Simion au o relație tumultoasă de câțiva ani buni. Se pare că fostul tenismen nu reușește să rămână alături de partenerele sale de viață prea mult timp. După ce, la începutul anului au avut loc tensiuni între cei doi soți, cuplul decidea să se destrame, apărând chiar în fața tribunalului pentru a divorța. Ioana Năstase a decis însă să îi mai acorde o șansă soțului său și să se împace. Lucrurile frumoase nu au rezistat prea mult între ei, iar decizia finală luată de soția lui Ilie Năstase demonstrează care era, de fapt, relația lor din ultima vreme.

Ioana și Ilie Năstase divorțează din nou, după ce mariajul lor primise o nouă șansă în urmă cu câteva luni. De această dată, hotărârea brunetei este una clară, după ce soția lui Năstase s-a prezentat joi, 21 octombrie, la Judecătoria Constanța unde a depus actele de divorț. Totodată, pe site-ul judecătoriei a apărut deja cererea de divorț împotriva lui Ilie Năstase.

Decizia finală luată de soția lui Ilie Năstase
foto – captură portal.just.ro

Mesajul postat de Ioana Năstase înainte de divorțul oficial

Ioana Năstase, fostă Simon, a încercat să îi acorde numeroase șanse fostului tenismen. Chiar și după incidentul apărut între cei doi la începutul acestui an, cauzat de o criză de gelozie, soția lui Năstase a încercat să treacă cu vederea și să continue relația. De curând, partenera fostului tenismen a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care dădea de înțeles că relația sa cu Ilie nu este una tocmai bună, ba chiar lăsa să se dezvăluie epuizarea la care vedeta a ajuns în privința partenerului de viață.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!, a scris Ioana Simion pe rețelele sociale.

Divorțează pentru a doua oară de Ilie Năstase

Ioana Simion a intentat pentru a doua oară divorțul de Ilie Năstase. Prima oară, în luna martie a acestui an, soția lui Năstase depunea actele de divorț la tribunal. În iunie 2021 însă, cei doi s-au împăcat, iar relația lor părea să intre pe un făgaș normal. Gelozia, reacțiile nervoase ale lui Ilie și alte tensiuni apărute în cuplu au dus însă la o nouă separare. Ioana Simion și Ilie Năstase sunt căsătoriți din iunie 2020, iar nași au fost Ciprian Marica și partenera lui Ioana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...