Decizia familiei Măceșanu, la patru luni de la dispariția Alexandrei. Situație fără precedent în cazul Caracal

Diana Radu 03.12.2019, 16:00
Decizia familiei Măceșanu, la patru luni de la dispariția Alexandrei. Situație fără precedent în cazul Caracal

Familiile celor două fete răpite de Gheorghe Dincă, respectiv Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, se solidarizează și acuză procurorii care se ocupă de cazul Caracal, a anunțat Alexandru Cumpănașu pe Facebook. În aceeași postare, unchiul Alexandrei a mai precizat că nu vor participa astăzi la protestul de la DIICOT, însă sunt alături de familia Melencu.

”Ne solidarizăm cu revolta avocaților familiei Melencu chiar dacă nu putem participa la evenimentul de astăzi. Cu atât mai mult cu cât am cerut recuzarea procurorilor de caz și prin urmare nu îi mai recunoaștem ca fiind imparțiali”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Mesajul postat de Alexandru Cumpănașu pe Facebook: ”Noi, familia Măceșanu/Cumpănașu am depus foarte multe documente și plângeri pentru a ajuta la aflarea ADEVĂRULUI”

Au trecut deja patru luni de când Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă și încă nu se știe ce s-a întâmplat cu adolescenta. În acest sens, membrii familiei Măceșanu au făcut tot ce le-a stat în putere, au depus documente, au făcut plângeri la CSM, SIIJ și alte instuții, au cerut reacuzarea procurorilor, etc. Însă toate aceste eforturi le-au fost ignorate de autoritățile române, susține Alexandru Cumpănașu.

Ultima postare făcute de Alexabdru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook
Ultima postare făcute de Alexabdru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook

”Modul în care procurorii DIICOT instrumentează cazul Alexandrei și al Luizei este incalificabil. Noi, familia Măceșanu/Cumpănașu am depus foarte multe documente și plângeri pentru a ajuta la aflarea ADEVĂRULUI, inclusiv la CSM, SIIJ și alte instituții care au competența în cauză. Am continuat și continuăm să propunem martori care pot aduce informații vitale și care ne sunt refuzate constant.

În ultimă instanță am cerut RECUZAREA procurorilor de caz și aceasta a fost refuzată. Am depus plângere penală în Italia față de familia Dincă. Sunt o listă nesfarșită de eforturi și acte ignorate de autoritățile române. Am acționat întotdeauna în cadrul oferit de legea română și vom continua să procedam astfel în continuare. Evoluția audierilor nesfârșite ale lui Gheorghe Dincă reprezintă o tragere de timp cu ignorarea altor martori și persoane implicate”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe