De necrezut. Cu cine s-ar iubi acum Angelina Jolie. E total neaşteptat

Ana Anitoiu 13.07.2021, 10:56

Angelina Jolie s-ar iubi cu un bărbat cu 15 ani mai tânăr decât ea. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca actrița să se îndrăgostească de această persoană, mai ales că ar fi vorba despre un artist care anterior și-a exprimat aprecierea pentru Brad Pitt. Cele două vedete ar fi încercat să se ascundă de ochii curioșilor la o cină romantică în Los Angeles.

Cine ar fi noul iubit al actriței Angelina Jolie

Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, s-ar iubi cu un artist care a avut o relație cu modelul Bella Hadid. Mai exact, ar fi vorba despre Abel Tesfaye, cunoscut sub numele de scenă The Weeknd, în vârstă de 31 de ani.

Cei doi ar fi mers împreună la o cină romantică la un restaurant de lux din Los Angeles, unde s-ar fi bucurat unul de compania celuilalt timp de câteva ore. Angelina Jolie a purtat o rochie neagră și un trench de culoare bej, în timp ce The Weeknd a optat pentru o ținută formată din haine din denim.

De necrezut. Cu cine s-ar iubi acum Angelina Jolie
Angelina Jolie si The Weeknd

Cum ar fi încercat Angelina Jolie și noul ei iubit să își ascundă întâlnirea romantică

Vedetele au fost fotografiate la ieșirea din restaurant. Angelina Jolie și The Weeknd au plecat de la cină separat, într-o presupusă încercare de a-și ascunde întâlnirea romantică. Totuși, tabloidele internaționale au scris că cei doi ar fi împreună.

Alegerea Angelinei Jolie ar fi surprinzătoare în contextul în care, în urmă cu câțiva ani, The Weeknd a lansat o piesă în care și-a exprimat aprecierea pentru Brad Pitt, fostul soț al vedetei. Mai exact, melodia ”Starboy” are un vers ce spune că actorul care a jucat în filmul ”Legend of the Fall” (1994) ar fi ”furat” anul ca un bandit.

Veste bună pentru Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2014, la nouă ani după ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare pentru lungmetrajul ”Domnul și doamna Smith/ Mr and Mrs Smith”, devenind cuplul ”Brangelina”. Însă, în 2016, spre surprinderea fanilor, actrița a cerut divorțul, după ce actorul ar fi devenit violent față de unii dintre copiii lor. Ulterior, reprezentanții lui au demontat această acuzație.

La finalul lunii mai, un judecător privat i-a dat câștig de cauză lui Brad Pitt, în vârstă de 57 de ani în lupta pentru custodia copiilor. Actorul ar primi ”timp considerabil în plus” alături de câțiva dintre copiii săi: Pax, în vârstă de 17 ani; Zahara, în vârstă de 16 ani; pe care i-a adoptat împreună cu Angelina Jolie, și copiii lor biologici – Shiloh, în vârstă de 14 ani; și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 12 ani. Însă, primul copil pe care l-au adoptat, Maddox, are vârsta de 19 ani și nu mai este vizat de lupta în instanță dintre părinții săi. Vezi AICI cum a ajuns să arate Angelina Jolie, la 45 de kilograme!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...