De ce se ceartă Ștefan Bănică și actuala soție. Artistul nu se poate abține, îi face reproșuri Laviniei

Ana Anitoiu, Adrian Dumitru 14.11.2021, 16:43

Lavinia Pîrva a dezvăluit de ce se ceartă cu Ștefan Bănică. Artistul nu se poate abține să nu îi facă unele reproșuri partenerei lui de viață, alături de care are un fiu în vârstă de doi ani și jumătate, numit în amintirea fratelui său cu opt ani mai mic decât el, Alexandru, care a decedat într-un accident rutier la doar 26 de ani.

Lavinia Pîrva, despre cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Ștefan Bănică în 2017. Cei doi s-au cunoscut întâmplător, prin intermediul unei prietene comune. Atunci, ea l-a făcut să râdă pe cântărețul pe care la acea vreme îl admira ”ca orice român”.

„E interesant destinul ăsta! Îl admiram ca orice român, pentru că este un artist foarte iubit, dar nu mi-aș fi imaginat niciodată că voi ajunge aici. Eu cred foarte tare în destin. Cumva avem o prietenă comună despre care nu știam, nu cunoșteam detaliile astea și s-a întâmplat ca la un moment dat să aflu de la prietena mea că se cunoaște cu Ștefan și întâmplător ne-am întâlnit într-un anumit context și de acolo am continuat să ne cunoaștem.

Așa a fost să fie! A fost o chestie pur întâmplătoare. Prima dată când l-am cunoscut l-am întrebat dacă este machiat. A început să râdă. Așa are ochii el, nu se machiază”, a povestit Lavinia Pârva în podcast-ul lui Marius Manole.

De ce se cearta Stefan Banica si actuala sotie. Artistul nu se poate abtine
Lavinia Pirva

De ce se ceartă Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva

Deși au o căsnicie fericită, între Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva mai apar și certuri, ca în orice cuplu. Cântăreața a dezvăluit ce îl deranjează pe partenerul ei de viață și a explicat că din punctul ei de vedere, acel lucru nu poate fi catalogat drept o greșeală.

”Îmi spune că sunt mult prea permisivă și blândă cu cel mic. El e bombă cu ceas și eu îl las să facă ce vrea. Eu merg pe principiul să nu-i interzic, îl las să încerce, fiind lângă el, să nu pățească ceva. Prefer așa decât să am un copil crispat. Nu prea ne reproșăm lucruri”, a dezvăluit ea.

Lavinia Pîrva, despre ce nu îi permite Ștefan Bănică să facă

Lavinia Pîrva a dat și mai mult din casă. Soția lui Ștefan Bănică a spus că artistul nu îi permite să stea supărată și că obișnuiesc să râdă mult împreună. În plus, ea l-a descris cu admirație pe partenerul său de viață.

„Un om care muncește enorm, perfecționist. Trebuie să te naști așa. S-a și educat, dar s-a născut cu această voință de a reuși și a face totul atât de perfect. Îl ador ca actor, ca artist, lăsaând la o parte că sunt soția lui. Relația noastră se bazează pe încredere, libertate, iubire. Am mers pe premisa că nimeni nu pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni.

În pandemie ne-a prins bine că am stat mult împreună. Unii s-au despărțit, pe noi ne-a unit mai mult. Râdem mult. E important ca partenerul tău să te facă să râzi. E o nebunie la noi, că nu mă lasă să stau supărată.”, a spus Lavinia Pîrva.

Ștefan Bănică a mai avut două căsnicii: cu Mihaela Rădulescu, în perioada 1997 – 1999, și cu Andreea Marin, între anii 2006 – 2013. Artistul mai are doi copii: un fiu din relația cu Camelia Constantinescu, Radu Ștefan, și o fiică din căsnicia cu ”zâna surprizelor”, Violeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...